Sergej Milinković Savić umalo postao 12. najskuplji fudbaler ikada: Lacio odbio neverovatnu ponudu za Srbina!

Predsednik kluba iz Rima otkrio je da je na stolu imao ponudu od 70 miliona evra, ali da nije želeo da proda jednog od svojih najboljih igrača

  • 10

Italijanski Lacio odbio je ponudu od čak 70 miliona evra za srpskog fudbalera Sergeja Milinković-Savića, otkrio je predsednik rimskog kluba Klaudio Lotito.

- Nije istina da Lacio samo prodaje igrače. Da sam hteo da uzmem veliki novac to bih ostvario od transfera Milinković-Savića, ali sam odbio 70 miliona. Nisam nijednog trenutka razmišljao o drugom ishodu, ostaje deo našeg tima - rekao je Lotito, a prenosi Korijere delo Sport.

Lotito nije saopštio ime kluba koji je želeo 22-godišnjeg odličnog vezistu, a ranije se spekulisalo da je bio na meti Mančester Junajteda, Juventusa i Čelsija, dok se nedavno pojavila i informacija da ga želi i Real Madrid i da je spreman da plati 80 miliona evra.

Da se ostvario transfer Milinković-Savića postao bi 12. najskuplje plaćeni fudbaler ikada.

Stao bi u red asova svetskog fudbala, a ispred njega bi bili samo Nejmar, Pol Pogba, Geret Bejl, Kristijano Ronaldo, Gonzalo Iguain, Romelu Lukaku, Luis Suarez, Džejms Rodrigez, Zinedin Zidan, Anhel Di Marija i Kevin de Brujne.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    15. avgust 2017 | 12:00

    A njega je selektor Muslin pozvao i pitao lepo,ajde reci mi gde bi mogao da igraš?Na kojoj poziciji ,jer on se ne uklapa u Muslinov sistem. Zvezdas sam ,ali stvarno da nema mesta u reprezentaciji za ovakvog igrača?

  • Dodson

    15. avgust 2017 | 10:29

    A Muslinu se ne uklapa u sistem ccccc..

  • Novi Sad

    15. avgust 2017 | 12:00

    Ali zato selektoru nije potreban....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA