≫ 

Kad može Bufon, mogu i ja! Stojković ponovo u Humskoj: Ako nešto nije dobro, pucajte prvo na mene (VIDEO)

Golman reprezentacije Srbije ponovo će čuvati mrežu crno-belih, a već na predstavljanju je preuzeo odgovornost

  • 77

Vladimir Stojković se vratio u Partizan i biće u Humskoj bar do kraja sezone kada mu ističe pozajmica iz Notingem Foresta, sa kojim do tada i ima ugovor.

Reprezentativni golman Srbije je odlučio da se vrati u tabor crno-belih, gde je proveo tri i po godine u periodu od 2010. do 2014. godine, pošto je u engleskom klubu bio u drugom planu i postojala je opasnost da bi mogao da izgubi status prvog golmana reprezentacije.

>>> Stojković se odrekao velikog novca kako bi branio u Partizanu: Ovo su prve reči golmana po povratku u Humsku!

Njegov prvi dolazak u Humsku izazvao je totalni haos među navijačima Zvezde i Partizana. Delije su mu čak i pretile smrću, želele su da ga napadnu u Đenovi, vređali su ga i napadali i na derbijima, pevali mu pogrdne pesme...

Foto: Stefan Gvozdić

I Stojković im nije ostao dužan, pa je na prvom derbiju na kome je branio za Partizan, posle pobede pred Grobarima istakao majicu na kojoj je pisalo ''oprostite mi moju ružnu prošlost''.

Foto: partizan.rs

Nakon toga tenzije su dodatno pojačane, a dugo je golman imao i svoje lično obezbeđenje.

Utisak je da se sada situacija smirila i sigurno je da će povratak Stojkovića biti blaže popraćen sa druge strane Topčiderskog brda nego što je to bio slučaj 2010. godine.

Foto: Stefan Gvozdić

- Drago mi je da sam se vratio u klub gde su me svi želeli i da se ovde osećam kao član porodice. Nadam se da ću se svima odužiti na terenu - poručio je Stojković.

Usledilo je pitanje za Ilieva. Da li se povratak Stojkovića pojavio kao aktuelan tek posle kikseva Kljajića?

- Stojković je uvek aktuelan, jer je on broj 1 u Srbiji već dugo godina. Pratili smo situaciju, sada se ukazala šansa i iskoristili smo je - rekao je Iliev.

Foto: Stefan Gvozdić

Kako se ti osećaš i da li ćeš odraditi trening?

- Bilo je svakakvih sufliranja od strane prijatelja, poznanika, neprijatelja... Nijednu noć nisam prespavao na drugom mesto, tu sam prvi da pucate u mene ako nešto ne bude dobro. Moram da pomognem klubu i preuzimam odgovornost - istakao je Stojković i dodao da je u odličnoj fizičkoj spremi.

- Prvi put se osećam onako kako golman treba da se oseća, nemam nikakvih problema. Što se tiče fizičke spreme, videćete na treninzima u kakvoj sam formi.

Foto: Stefan Gvozdić

- Kad može Bufon, možeš i ti - poručio je Iliev.

Stojković je rekao i da ne zna da li će braniti odmah već u četvrtak i da to zavisi od trenera Đukića.

- Najbitnije je da se prođe Videoton, a da li ću braniti, videćemo, to zavisi od trenera. Znamo situaciju tamo, znamo kako je tekla karijera Marka Šćepovića i šta mu se sve dešavalo. Da li će doći do neke osvete, sve je to život i osveta. Nikolić poznaje našu ekipu i moramo maksimalno da ih shvatimo da bismo prošli dalje - zaključio je Stojković.

Foto: Stefan Gvozdić
Foto: Stefan Gvozdić
Foto: Stefan Gvozdić
Foto: Stefan Gvozdić
Foto: Stefan Gvozdić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    15. avgust 2017 | 16:21

    Dok je bio u Crvenoj zvezdi, ničim izazvan, govorio je da njegovim venama teče „crveno-bela” krv, da mrzi Partizan i da ne bi prešao u klub iz Humske čak i da mu ponude sto miliona evra! Неко таквог морала и није за боље но за јсд. Слично се сличном радује.

  • Tm

    15. avgust 2017 | 16:39

    Oooo Mustafa, jedva cekam derbi! Kad je on tu, poseban naboj se oseca... Ja necu lagati njegov prelazak u partizan je bio noz u ledja, i od tada posebnu mrznju gajim prema njemu, sportsku naravno...

  • Ok brt

    15. avgust 2017 | 16:22

    Да, али ти си Стојковић, а он је Буфон.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA