≫ 

Bilo je jakih transfera i tračeva: Bivši Zvezdin fudbaler završio na Novom Zelandu, a novo pojačanje tera Mitrovića iz Njukasla? (FOTO)

Ostalo je još svega 15 dana prelaznog roka u većini zemalja

  • 0

Aktivan dan na fudbalskoj pijaci ovog 15. avgusta.

Ostalo je još svega 15 dana prelaznog roka u većini zemalja, tako da nas narednih dana očekuje dosta završenih transfera.

>>> Sergej Milinković Savić umalo postao 12. najskuplji fudbaler ikada: Lacio odbio neverovatnu ponudu za Srbina!

TRANSFERI KOJI SU OBELEŽILI DAN

- Novi-stari golman Partizana je reprezentativac Vladimir Stojković. Opširnije >>> OVDE.

- Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Andrija Kaluđerović, novi je igrač Velington Finiksa. U pitanju je klub na Novom Zelandu, što je ukupno njegov 20. klub u karijeri. U Srbiji je nastupao još i za OFK Beograd i Rad.

 
#newclub#newzealand#australianleaguefootball#fcwellingtonA post shared by Andrija (@andrija.kaludjerovic) on

- Vest Bromvič Albion zvanično je predstavio Gereta Berija kao novo pojačanje. On je došao iz Evertona na jednogodišnju pozajmicu. Iskusni 36-godišnji Beri odigrao je 628 mečeva u Premijer ligi, i mogao bi da prestigne Rajana Gigsa sa 632 meča.

- Fiorentina je saopštila da je dovela Kristijana Biraija na pozajmicu iz Peskare, što će koštati oko tri miliona evra. "Viola" ima obavezu da na kraju sezone otkupi ugovor levog beka, koji će u sredu obaviti lekarske preglede. Dvadesetpetogodišnji fudbaler je prošao Interovu akademiju, bio je član U21 reprezentacije Italije, a igrao je i za Kataniju, Kjevo i Granadu.

- Saša Lukić zvanično u Levanteu, gde će nastupati kao pozajmljeni igrač Torina.

- Aktivna je bila danas Fiorentina, dovela je krilnog igrača Žila Dijasa iz Monaka. Dvadesetogodišnji portugalski fudbaler je došao na dvogodišnju pozajmicu, a njegov ugovor će morati da bude otkupljen.

- Gotova je sapunica: Karlos Baka u Viljarealu. Kolumbijac je sleteo u Valensiju, gde će finalizovati pozajmicu iz Milana za 2.5 miliona evra, sa mogućnošću otkupa ugovora za 15.5 miliona evra.

TRAČEVI KOJI SU OBELEŽILI DAN

- U Italiji je najvažnija vest da je odlazak Karlosa Bake u Viljareal znak da u Milan dolazi Nikola Kalinić. To bi trebalo da se objavi najkasnije do četvrtka. Fiorentina će za hrvatskog napadača dobiti 25 miliona evra sa San Sira, a u Firencu bi trebalo da stigne Đovani Simeone iz Đenove kao zamena.

- Roma neće dobiti Rijada Mareza iz Lestera koji ne prihvata manju ponudu od 44 miliona evra, pa se okreće novim opcijama: Lukas Vaskez (Real Madrid), Huan Kvadrado (Juventus), Domeniko Berardi (Sasuolo) i Munir El Hadadi. Upravo je poslednji pomenuti igrač iz Barselone u prednosti na ostale igrače, i rado bi ga Roma dovela na pozajmicu. Ugovor sa Barsom mu ističe 2019. godine.

- Barselona nije uspela da dovede zamenu za Nejmara: odbijena je njena ponuda za Lorenca Insinjea. Napoli nije prihvatio 60 miliona evra za krilnog napadača, koji je prošle godine postigao 20 golova, i više puta je isticao da je srećan u Napulju.

- Mančester junajted navodno planira da aktivira otkupnu klauzulu u ugovoru Serđija Roberta, koji želi da napusti Barsu nakon dolaska Paulinja. Klauzula iznosi 36.5 miliona evra.

- Napadač Stouka Hoselu, koji je proteklu sezonu proveo na pozajmici u Deportivu, pojačaće će Njukasl za šest miliona evra, prenose britanski mediji. "Skaj Sport" prenosi da je klub dogovorio uslove sa 27-godišnjim napadačem, a da je dogovor uspostavljen i između dva kluba. On je u Stouk stigao iz Hanovera 2015. godine, ali je postigao samo četiri gola u Premijer ligi, dok je za Deportivo dao šest golova na 24 utakmice. Da li njegov dolazak u Njukasl znači odlazak Aleksandra Mitrovića?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA