TRANSFERI ZA 18. avgust: Princ stigao na Majnu, "Pevci" zbog "kapitalca" oborili klupski rekord!

A Barsa kao Barsa: ne odustaje od Kutinja!

  • 0

Krenuo je konačno i Totenhem - jako!

Dok, tradicionalno, engleski klubovi troše naveliko u aktuelnom prelaznom roku, viceprvak Premijer lige Totenhem se nije zaletao: sačekao je 18. avgust da potpiše prvo pojačanje i to takvo da je oborio klupski rekord.

"Pevci" su u petak potvrdili da su angažovali dosadašnjeg fudbalera Ajaksa Davinsona Sančesa (21).

Dolazak 21-godišnjeg Kolumbijca na "Vajt Hart Lejn" obeležilo je današnji dan kada su transferi u pitanju.

Krenimo baš sa njime.

- Dakle, Totenhem je oborio rekord u visini plaćenog obeštećenja za igrača. Za Sančesa je izdvojio 40 miliona, a uz bonuse "kopljanici" bi na kraju mogli da budu "dobri" i dodatna dva miliona. Ugovor dve strane potpisan je na dve godine. Sančes je tako oborio rekorde koje su do sada držali Lamela i Sisoko koje je Totenhem platio 30 miliona funti.

- Novi igrač Valensije postao je Brazilac Gabriel Paulista, koji je napustio Arsenal posle dve sezone i 46 odigranih utakmica za "tobdžije". Ovo je njegov povratak u Primeru gde je već igrao, ali za Viljareal.

- Juventus je na svom sajtu potvrdio transfer Francuza Blaiza Matuidija, sada već bivšeg igrača Pari Sen Žermena.

- Kevin-Prins Boateng (30) se vratio u rodnu Nemačku. Nova stanica u karijeri Ganijca je Ajntraht sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor, pošto je onaj prethodni, sa Las Palmasom, sporazumno raskinuo. Boateng je u karijeri igrao za tri nemačka kluba: Hertu, Šalke i Borusiju Dortmund.

- Barselona ne odustaje od Kutinja. Katalonci su u petak izneli pred Liverpul novu, treću ponudu za Brazilca - "tešku" 130 miliona evra, ali je i ona odbijena. No, španski klub ne odustaje, odlučan je u nameri da ubedi upravu "redsa" da popusti i prihvati veliki novac za igrača koji je obavestio čelnike kluba da ima samo jednu želju: Barsu.

- Nikola Kalinić je pred potpisom za Milan. Italijanski mediji su u petak objavili da je hrvatski napadač propustio poslednja dva treninga Viole, a da je u međuvremenu pribavio lekarsko opravdanje da ne bude ni naredna tri, što je samo podgrejalo spekulacije da odlazi sa "Artemio Frankija" u "Prestonicu mode".

- Iz Borusije Dortmund stižu obeshrabrujuće vesti za Barselonu. Ivršni direktor nemačkog kluba rekao je za Kiker da Katalonci "nisu ni blizu" da realizuju transfer Usmana Dembelea.

- Tandem Intera Žeison Muriljo i Džefri Kondogbija doputovali su u Valensiju gde će, pošto prođu lekarske preglede, potpisati za "slepe miševe". Murilju će to biti povratak u Primeru gde je igrao za Kadiz, Las Palmas i Granadu pre nego što je pređao u "neroazure" 2015. godine.  Za to vreme odigrao je 68 mečeva u milanskom klubu odakle ga je "istisnuo" Milan Skriniar, skora pridošlica iz Sampdorije.

- Jokanovićev Fulam dobio je kvalitetan dodatak u liku levog beka Porta Rafe Soareša, koji je minulu sezonu igrao na pozajmici u Rio Aveu. Radi se o mladom reprezentativcu Portugala.

- Fiorentina je pojačala konkurenciju u defanzivi dovođenjem Argentinca sa italijanskim pasošem Hermana Pacele (26) iz Betisa. Klub iz Firence potvrdio je transfer od kog će Andalužani prihodovati deset miliona evra. Pacelo je dve sezone bio član Betisa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA