Barselona prešla na plan B umesto Kutinja i Dembelea: Strašan igrač stiže na Kamp Nou, Mesi će biti posebno oduševljen (VIDEO)

Rezervna opcija Katalonaca je Argentinac Anhel Di Marija, a uz njega i Žan Mihael Seri iz Nice

  • 2

Barselona svim silama pokušava da dovede adekvatnu zamenu za Nejmara, ali za sada ne uspeva njihov plan, jer prve Liverpul i Borusja Dortmund za sada odbijaju ponude za Barsine prve želje Filipa Kutinja i Osmana Dembelea.

>>> Barselona dovodi defanzivca iz Brazila kog juri od prošle zime (VIDEO)

Barsin plan je da obojicu dovede u svoje redove, ali i Liverpul i Dortmund za sada istrajni u želji da zadrže svoje fudbalere. Liverpul je odbio neverovatnu ponudu od 125 miliona evra za Kutinja, koji navodno želi po svaku cenu na Kamp Nou i spreman je da štrajkuje ukoliko ga klub ne proda.

Međutim, upornost Liverpula i Dortmunda, naterala je Barsu da razmišlja i o planu B. Iako verovatno nisu odustali od ova dva sjajna fudbalera, rezervna opcija umesto njih je Anhel Di Marija.

F

AP/Tanjug

Uz njega, u fokusu Barse je i Ženi Mihael Seri iz Nice.

Španski Sport navodi da je Di Marija želja za poziciju Nejmara, dok bi Seri bio opcija za vezni red. Katalonci su počeli pregovore sa klubovima kako bi što pre rešili pitanje pojačanja, koja su neophodna Kataloncima, što se videlo u finalu Superkupa Španije, gde ih je Real Madrid pregazio u dve utakmice ukupnim rezultatom 5:1.

Nema sumnje da bi i Mesiju odgovaralo da igra pored Di Marije, koji mu je odličan prijatelj, a i saigrač iz reprezentacije Argentine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA