≫ 

Sjajan gest Zvezde: Evo kako navijači mogu da dobiju besplatnu kartu za Krasnodar!

Tradicionalna akcija dobrovoljnog davanja krvi održaće se na Marakani 22. i 23. avgusta

  • 14

Usled nestašica zaliha krvi u Institutu za transfuziju krvi u Srbiji, u humanitarnu akciju dobrovoljnog davanja krvi uključili su se i večiti rivali. Posle Partizana, i Crvena zvezda se priključila akciji, koja se tradicionalno već godinama i održava na Marakani.

>>> Planule karte za Krasnodar i preko interneta: Zvezdine navijače trese neviđena euforija

A ovog puta dobrovoljni davaoci će dobiti posebnu nagradu, jer svako ko odluči da pomogne nekome i da krv, na poklon će dobiti ulaznicu za meč Crvena zvezda – Krasnodar koji se igra u četvrtak na Marakani od 21 sat.

Dobrovoljno davanje krvi u utorak i sredu biće moguće od 9 do 18 časova.

Nove zalihe krvi su uvek neophodne. Akcija ''Crveno-bela krv'' u saradnji sa Institiutom za transfuziju krvi Srbije organizuje se već dvanaesti put. Svaka prethodna imala je izuzetan odziv.

Krv mogu da daju sve osobe uzrasta od 18 do 65 godina. Potrebno je da budu zdrave, naspavane, da obeduju pre davanja krvi i da ne budu pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata. Interval između davanja krvi treba da bude tri meseca za osobe muškog, odnosno četiri meseca za osobe ženskog pola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neki

    20. avgust 2017 | 12:28

    Bravo, super gest ,tako se pokazuje da smo rodoljubi i da volimo Srbiju ,nije upitanju karta već da se pomogne,imam drugare u Beogradu koji imaju karte ali će dati krv da pomognu i da naprave nešto pozitivno, kako kažu ako nedaš nemożes ništa ni da dobiješ...AJMO ZVEZDA..

  • Vlado48 Münster

    20. avgust 2017 | 11:47

    Super gest..steta sto nisam i necu doci ove godine...zvezda je zivot pozz

  • Pfc

    20. avgust 2017 | 12:16

    Ko je ubio decka od 18 godina!?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA