Krasnodar žestoko oslabljen dolazi na Marakanu: Mnogi navijači Zvezde su odahnuli zbog ove informacije!

Bivši igrač crveno-belih, koji je bio najbolji na terenu u prvom meču u Rusiji, neće putovati sa ekipom u Beograd

  • 9

Krasnodar stiže u Beograd bez Mihaila Ristića! Bivši fudbaler Crvene zvezde, bio je najbolji pojedinac na terenu na prvoj utakmici u Rusiji, ali je tokom vikenda doživeo povredu u duelu protiv Rostova i defititivno je potvrđeno da neće igrati u revanšu na Marakani.

>>> Rusi stižu na Marakanu: Zbog navijača Krasnodara smanjuju kapacitet stadiona!

Ristić će zbog povrede pauzirati dve nedelje, pa će propustiti meč protiv Zvezde, kao i utakmicu protiv Dinama iz Moskve narednog vikenda, prenosi Sport Ekspres.

Podsetimo, Ristić je postigao i gol na Krasnodar Areni, koji glavni sudija nije priznao, iako je lopta za najmanje pola metra prešla gol liniju nakon što se odbila od prečke.

Partija Ristića izazvala je buru na društvenim mrežama, pa su ga neki navijači Zvezde i vređali. Sada definitivno svi mogu da odahnu, kao i oni koje bi bilo sramota da čuju zvižduke na račun Ristića samo zato što profesionalno obavlja svoj posao, a kojih bi najverovatnije bilo na Marakani.

Revanš utakmica između Zvezde i Krasnodara na programu je u četvrtak od 21.00 pred rasprodatom Marakanom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonim

    23. avgust 2017 | 00:28

    Koja laz...mali tera pricu ,,profesionalac,, dok ne dodje gostovanje i beogradu,na istom mestu gde je pre 4 meseca ronio suze i ispoljavao emocije,zna da ce mu zvizdati ceo stadion cim primi loptu..Budi ti ,,profesionalac,, a sa ovim si pokazao koliko si hrabar...Svi si znali da ces se ,,povrediti,, pred dolazak na maru,sram te bre bilo..Ni zveuda ni partizan nisu doziveli od nekih igraca ono sto smo mi od tebe..namestio gol i dao ga,sreca pa nije priznat,tvoje dokazivanje mozes da pokazes u ruskom prvenstvu a ne protiv kluba koji je od tebe napravio nesto koji te prodao tom krasnodaru i sa kojim si do juce imao isti cilj koji MI i dan danas imamo i dobro znas koliko zvezda i delije cekaju evropu!

  • bane

    23. avgust 2017 | 00:34

    Svejedno je dosao on ili ne zvezda ima veoma tezak zadatak

  • Ja

    23. avgust 2017 | 00:27

    Sreća??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA