≫ 

Na Marakani ih čeka pakao, Krasnodar će biti u problemu: Ruski kladioničari nisu sigurni u svoj tim, svima savetuju ovaj tip!

Rusi vide Marakanu kao prednost crveno-belih

  • 26

Iako su favoriti u ovom dvomeču, ruske kladionice nisu toliko sigurne da će Krasnodar izbaciti Crvenu zvezdu u plej-ofu Lige Evrope.

U opširnom objašnjenju meča koji se u četvrtak igra na Marakani, ruski kladioničar su napomenuli da će vrela atmosfera sa tribina i te kako odmoći njihovom timu.

>>> Milojević uporedio fudbal sa jednom društvenom igrom i poručio: Ljubav se pokazuje delima, želim da moji igrači sada pokažu ljubav prema Zvezdi!

>>> Željko Pantić nazvao Krasnodar klubom iz ruske zabiti, a zatim poručio: Ako Zvezda izbaci ovakav tim, skidam im kapu! (VIDEO)

Na pobedu Zvezde su dali kvotu 2.53, dok je na Krasnodar 2.83.

Foto: FK Crvena zvezda

Takođe, sajt koji se bavi prognozama rezultata savetuje igrače da pokušaju sa igrom GG 3+, a kvota za ovaj meč je pala sa 2.5 na 2.00.

Na igru da ''Zvezda daje dva gola'' kvota iznosi 2.14 i upravo je ona apostrofirana kao zicer. Naime, u tekstu se navodi da će odbrana Krasnodara teško zaustaviti nalete crveno-belih u ''svojoj kući.''

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vvv

    23. avgust 2017 | 16:30

    Daj boze...

  • Laf

    23. avgust 2017 | 16:50

    Videoton-partizan 5-0 tacan rezultat,oznaceno kao zicer...U opisu meca navedeno kao najcesci rezultat partizanovih gostovanja...

  • Voip

    23. avgust 2017 | 18:14

    Paa ne znam, opet se narod napalio i ako primimo gol opet će biti bedačenje ko protiv Bugara. Nekako dođoh do karte i idem da podržim tim šta god da se dešava na terenu jer vidim da ovo ide u dobrom pravcu. Šteta što Krstičić nije potpisan pre ovog dvomeča. Teško ćemo proći ali nije nemoguće, dako i nas malo sreća pogleda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA