Serhio Ramos hteo da prebije Modrića: Hrvat preplašeno gledao u kapitena, spasili ga protivnici (VIDEO)

Kapiten Reala još jednom je dokazao da je jedan od najtemperamentnijih fudbalera sveta, a ovoga puta je nasrnuo i na svoga saigrača tokom utakmice samo zato što ga nije poslušao

  • 5
Foto: Guliver/Octavio Passos/Getty Images

Poznato je da je kapiten Real Madrida Serhio Ramos jedan od najtemperamentnijih fudbalera sveta, a to je dokazao i proteklog vikenda na gostovanju Deportivu u La Korunji, kada je dobio rekordan 18. crveni karton u Primeri.

>>> Odvratnu foru je Ramos izveo da bi ponizio Mesija: Argentinac odmah opsovao kapitena Reala! (VIDEO)

Na taj način Ramos je izjednačio negativan rekord kada su u pitanju isključenja u istoriji španske lige, sa Pablom Alfarom i Ćavijem Aguadom, koji su takođe isključeni po 18 puta.

Ipak, ovaj crveni karton je poseban, jer ga je Ramos dobio zbog pokušaja da nasrne na svog igrača, Luku Modrića. Španski mediji do detalja su se bavili tom situacijom nekoliko dana kasnije i rasvetlili su je potpuno.

Foto: Profimedia

Naime, pri vođstvu Reala od 3:0 u samoj završnici utakmice povredio se fudbaler Deportiva, Bakali, koji je ostao da leži na zemlji. Lopta je u tom trenutku bila kod Ramosa, koji nije želeo da je izbaci van terena, iako je i trener Zinedin Zidan to zahtevao od njega kraj aut-linije.

Ramos je dodao loptu do Modrića, koji je ipak zaustavio igru i izbacio je van terena. To je razbesnelo Ramosa, koji je u punom trku krenuo na drugi kraj terena gde je bio Modrić u nameri da se obračuna s njim.

Printskrin: Streamable.com

>>> Ramos i Pike, istorijat najsmešnijeg fudbalskog rata: Krenulo je od prozivke na konferenciji koju Barsin fudbaler nije oprostio kapitenu Reala (FOTO) (VIDEO)

Toliki gnev kod Ramosa izazvan je situacijom koja je prethodila tokom meča, a kada fudbaleri Deportiva nisu želeli da izbace loptu, iako je Dani Karvahal ležao na travi. Ramos je tada poručio igračima Deportiva da će isto biti i u slučaju da njima ostane igrač na travi.

On je to i činio, ali Modrić nije poslušao kapitena i grdno je zažalio. Sa strahom u očima je mirno posmatrao kako ovaj besno ide ka njemu, a spasili su ga protivnički igrači, koji su stali pred Ramosa i pokušali da ga zaustave da se sukobi sa hrvatskim reprezentativcem.

Tada je Ramos u naletu besa jednog od igrača Deportiva uhvatio za lice i odgurnuo na zemlju, posle čega je dobio rekordni crveni karton.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA