≫ 

MAGIČNA ZVEZDINA NOĆ: Crveno-beli u trileru dočekali evropsku jesen posle 10 godina! (VIDEO)

Punih 10 godina su Delije na ovo čekale!

FK Crvena zvezda - FK Krasnodar, Gelor Kanga Foto: A. Nalbantjan

Crvena zvezda je imala herca za Evropu i Krasnodar! I pored pehova, crveno-beli su demonstrirali moć protiv Rusa i pobedili ih sa 2:1 u grotlu Marakane pred 50.700 navijača!

Još dok su se igrači zagrevali na pomoćnom terenu, uz grmljavinu sa severa, bilo je jasno da će za sve navijače ova noć biti posebna.

Odsekle su se noge fudbalerima Krasnodara na početku meča i bilo je jasno da će se u uvodnim minutima gledati simultanka, što je krunisao Radonjić u 7. minutu.

>>>Marakana je buknula posle ovog voleja: Gol Radonjića koji je bacio zvezdaše u trans (VIDEO)

>>>Gol Kange i slavlje iz najjačeg ugla: Boaći se moli i ljubi travu, a Gabonac divlja sa skinutim dresom! (VIDEO)

>>>Gori Lefkada od srpskog fudbala: Levo se gleda Zvezda, a desno Partizan! (FOTO)

Uhvatio je volej iz šesnaesterca i od prečke se lopta odbila u mrežu, a samo mu luda glava nije dala da ne ostane bez kartona. Od istoka je Radonjić trčao do severa, dugo se vraćao na svoju polovinu bez dresa, pa nije bilo druge nego da dobije opomenu.

Foto: A. Nalbantjan

Adrenalin je posle toga samo rastao, ređale su se prilike i poluprilike, samo se na kratko Krasnodar oslobodio pritiska. To je donelo i veliki bes gostujućem treneru Jegoru Šalimovu, a sve je kulminiralo kada je Boaći pogodio stativu u 39. minutu.

Malo je Zvezda posustala u završnici poluvremena, koje je produženo za čak četiri minuta. Ipak, već u prvom nastavka, bombu je Kanga poslao u ugao gola sa 25 metara, posle čega je ponovio Radonjićev performans.

Foto: A. Nalbantjan

Dugo je slavio sa skinutim dresom, pa otrčao do istoka, salutirao sudiji i dobio žuti karton. Pokušao je Šalimov da trgne tim izmenama, nije mu uspelo, Zvezda je držala svoj tempo i Borjanu je sveden na lakše intervencije.

Samo je mrlju bacila povreda Rodića, pao je bek još na poluvremenu, ali je izmenjen na startu nastavka kada je bilo jasno da ne može duže izdržati.

Prinudno je zamenjen i Milić Račićem, Pešić je zauzeo Radonjićevo mesto, a od 75. minuta je počeo strahovit pritisak Krasnodara. To je rezultiralo i sumnjivim penalom za Ruse, uzaludni su bili protesti, pa je Grankvist matirao Borjana sa 11 metara.

Crvena zvezda - Krasnodar 2:1

Stadion: Rajko Mitić Gledalaca: 50.720 Sudija: T. Štiler (Nemačka)

(Radonjić 7, Kanga 46 - Grankvist 81)

Crvena zvezda: Borjan, Stojković, Frimpong, Savić, Rodić (od 51. Gobeljić), Kanga, Donaldo, Milić (od 70. Račić), Srnić, Radonjić (od 75. Pešić), Boaći

Krasnodar: Sinicin, Martinovič, Grankvist, Ramirez, Petrov, Kabore (od 48. Žigulev), Gazinski, Mamaev (od 59. Perejra), Vanderson, Smolov (od 65. Ivan), Klaeson

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banja Luk

    24. avgust 2017 | 20:30

    Ajmo grobari i cigani,ajmo Srbijo,ajmo Srbi,ajmo junacine,kao nekad u boj,brat uz brata,aj zvezdo aj partizane!!!

  • Šestić

    24. avgust 2017 | 19:58

    Srećno Zvezdooo

  • Serbo

    24. avgust 2017 | 23:16

    Pobede za Srbiju, za bolje dane, za nove pobede! Zivela Zvezda, ziveo Partizan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA