≫ 

ŠOK za Partizan: Đurđević potvrdio da napušta klub!

Sjajni napadač više neće biti na rapsolaganju Miroslavu Đukiću

  • 20

U noći velikog slavlja, stigla je loša vest za navijače Partizana: najbolji igrač i strelac tima Uroš Đurđević potvrdio je posle meča sa Videotonom da uskoro ide iz kluba.

Đurđević je bio najzaslužniji za veliki trijumf Partizana u Mađarskoj od 4:0 sa dva gola i asistencijom, ali crno-beli će morati bez njega u Ligi Evrope.

>>> ČAROBNO PARTIZANOVO VEČE: Crno-beli ponizili Mađare i ušli u Ligu Evrope! (VIDEO)

U narednih par dana ću potpisati za novi klub. Hvala Partizanu na svemu! Mislim da sam se odužio na pravi način. Zauvek će biti u mom srcu - rekao je Đurđević, prenosi Mozzartsport.

Nejasno je da li je meč u Mađarskoj bio poslednji za Đurđevića u klubu ili će to biti derbi sa Zvezdom koji je na programu u nedelju.

Đurđević je na emotivan način govorio o svom boravku u Humskoj.

- Proveo sam prelepe trenutke u Partizanu, osvojio sve sto se može osvojiti: titulu, kup, zvanje najboljeg strelca... Evo i kao šlag na tortu ulazak u grupnu fazu Lige Evrope. Drago mi je što sam pomogao Partizanu u svemu tome, da sam doprineo golovima i zalaganjem. Mislim da je vreme za sledeći korak u mojoj karijeri i da je sad pravi čas da se oprobam i dokazem u inostranstvu - zaključio je sada već bivši Partizanov "špic".

Ostaje da se vidi koja je sledeća stanica u karijeri odličnog napadača i da li je to Olimpijakosa koji je navodno poslao ponudu "tešku" 2.5 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo jako

    24. avgust 2017 | 23:11

    Uprava napolje

  • Фамилија

    24. avgust 2017 | 23:09

    Ау брате јел могуће?

  • Dugonja

    24. avgust 2017 | 23:14

    Ako ode za 2.5 mil. ovakav igrac,a uprava ne dovede nekog novog,a pritom u plusu od transfera i LE 15 mil. nemamo sta da trazimo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA