Savić i Stojković govorili o penalu za Krasnodar! Kome je to Srnić posvetio pobedu?

Izjave igrača Zvezde posle meča sa Krasnodarom

  • 3

Filip Stojković i Vujadin Savić - van terena dva sjajna drugara, na njemu dvojica momaka koji odbranu Crvene zvezde čine granitnom!

Odigrali su fenomenalan meč protiv Krasnodara i među najzaslužnijima su što se mreža Milana Borjana samo jednom tresla.

>>> Trans komentatora RTS-a zbog kojeg mu se Grobari smeju, a Delije porede sa Milojkom Pantićem (VIDEO)

>>> DAN ŽREBA UŽIVO: Pratimo izvlačenje, ovo su potencijalno najteža i najlakša grupa za Zvezdu i Partizan u Ligi Evrope!

Pitanje je da li bi i tada da nije bilo onog sumnjivog penala.

- Mislim da nije bio penal, mislim da je on šutnuo našeg Stojkovića. Nije to kompenzacija, sudije su i nas oštetile u Rusiji - rekao je Savić, a potom se osvrnuo na meč:

Foto: A. Nalbantjan

- Ne mogu da opišem taj osećaj, suze su mi same krenule. Osetio sam pozitivnu energiju u ekipi. Gledao sam navijače kako skaču. Bilo je neverovatno, prvi put sam igrao pred punom "Marakanom", nadam se da će biti puna još mnogo puta. Sledi derbi, nemamo mnogo vremena za odmor i pripremu. Bio sam ubeđen da ne možemo da primimo gol. Kada je došao 75. minut pomislio sam: "Čekaj, bre, igraćemo Ligu Evrope". Važno je da smo prošli.

Penal je, po mišljenju nemačkoj sudije, skrivio Filip Stojković.

- Trener Kosanović je rekao da nije bio penal, da sam izbio loptu. Ja nisam gledao usporeni snimak. Sudija je dobro vodio meč do penala, ne znam šta mu se desilo. Dobar je, sudio mi je u Cvajti... Važno je da smo prošli dalje. Ovo smo želeli otkako smo se okupili.  Pre 10 godine, 2007. sam skupljao lopte i bio na severu. Očekivali smo pun stadion, imamo najbolje navijače na svetu, podigli su nas kada smo pali - jasan je bio Stojković.

Slavoljub Srnić je prolazak u Ligu Evrope posveti bratu Dragoljubu.

- Ovaj trijumf posvećujem bratu Dragoljubu, jer znam koliko mu ova pobeda kao navijaču znači. On mi je prvi i čestitao na pobedi - jasan je bio Srnić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nenad NS

    25. avgust 2017 | 10:50

    nije bio penal ali ljudi i njima su gol ponistili cist

  • Ко.Бре 23 8. 2017

    25. avgust 2017 | 11:06

    Ма те судије се не договарају међусобно можда је 4 судија боље видео или линијски него главни гледа ко је. Ко из ког евро клуба и ко му често приговараи онда удри измишљају мењају улоге и ситуацију поготово Србе.

  • Duci

    25. avgust 2017 | 15:17

    Nisu ponistili gol nego ga nisu videli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA