Terzić posle žreba najavio velike ambicije Zvezde u Ligi Evrope, pričao je i o mogućim pojačanjima!

Generalni direktor Zvezde bio je zadovoljan žrebom i grupom koju su crveno-beli dobili u Nionu

  • 7

Crvena zvezda igra posle 10 godina ponovo u grupnoj fazi Lige Evrope, a žreb za crveno-bele nije bio najpovoljniji, pošto su u grupi H i igraće sa Arsenalom, Kelnom i BATE Borisovim.

Ipak, to ne smatra i generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić, koji ističe da je zadovoljan žrebom i da Zvezda može da igra sa svima.

- Zadovoljan sam. Zadovoljni smo grupom, jer dolazi svetski velikan kao što je Arsenal. Takođe i Keln i BATE koji su jake ekipe. Arsenal favorit za prvo mesto, a za drugo ćemo se svi boriti. Naš cilj je da prođemo grupu i da dočekamo proleće u Evropi - poručio je Zvezdan Terzić.

- Verujem u Milojevića i ovaj tim. Mislim da možemo da se sudarimo sa svima, da se pobijemo i uz ovakve navijače možemo da pobedimo sve. Hvala navijačima, pokazali su još jednom da su najveći najbolji na svetu.

Na pitanje o pojačanjima, Terzić je ostao ''zakopčan'', ali je najavio aktivnosti u dok kraja prelaznog roka. Za sada ističe da mu je prioritet utakmica sa Partizanom.

- Sada razmišljamo samo o Partizanu i večitom derbiju. Imaćemo još četiri radna dana posle toga da vidimo da li ćemo da dovedemo pojačanja - zaključio je Terzić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa CZ

    25. avgust 2017 | 14:32

    Samo da zadrzimo Kangu, Donalda i Boacija od stranaca...a nebi ni Srnica prodao...

  • Putin R.S

    25. avgust 2017 | 14:41

    Nikog da nisi prodao sada. Trebaju nam kao lebac. Taman je Milojevic napravio ekipu i sada da se rastura. Ni pod razno. Svi su izjavili da bi ostali u Zvezdu kako bi igrali LE.

  • Zigi

    25. avgust 2017 | 14:49

    'Imacemo cetiri dana da dovedemo pojacanja...' u prevodu ako prodamo Boacija,Kangu i Donalda trebaju nam zamene.Tesko da ce ostati na okupu po ovim recima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA