Dejli Mejl se ozbiljno izblamirao u skautingu Zvezde: Milijaš im je ključni igrač!

Britanski novinar očigledno nije preterano upućen u igrački kadar crveno-belih

  • 23

Jedan od najuticajnijih engleskih medija, Dejli Mejl, nije se proslavio u analizi Crvene zvezde u tekstu o Arsenalovm protivnicima u grupi H Lige Evrope. Оčigledno novinar koji je radio skauting crveno-belih nije preterano upoznat sa ekipom, pošto je kao ključnog igrača istakao Nenada Milijaša.

>>> Ko čeka Zvezdu u Ligi Evrope? Ne zna se ko je trenutno u lošijoj formi, Keln prodao najboljeg igrača!

>>> SKANDAL POSLE ŽREBA! Partizan: Terzić hteo da bije našeg potpredsednika!

>>> MOŽDA I NAJBOLJI RASPORED ZA ZVEZDU: Domaćini u 1. i 6. kolu, spektakl sa Arsenalom 19. oktobra na Marakani!

Milijaš trenutno nije ni starter u ekipi Zvezde, a verovatno su šture informacije o Zvezdi sastavili na osvnovu opšteg poznavanja. Milijaš im je bio najpoznatiji, jer je igrao u Vulverhemtonu, pa su se verovatno vodili tom logikom.

Foto: Marko Todorović

- Bivši fudbaler Vulvsa ponovo postaje ključni igrač ekipe u trećem mandatu u Crvenoj zvezdi, nakon što se vratio iz Kine. Ovaj 34-godišnji kapiten je duša veznog reda Crvene zvezde - napisano je u tekstu Dejli Mejla.

Oni takođe ističu da će Arsenal dočekati paklena atmosfera i 55.000 vatrenih navijača.

- Arsenal može da očekuje vreo prijem na stadionu Rajko Mitić koji ima kapacitet od 55.000 mesta sa navijačima koji su dobro poznati po zastrašujućoj atmosferi koju prave.

Englezima je poznato da je Crvena zvezda svojevremeno bila evropski velikan i da je 1991. osvojila KEŠ, pobedom nad Marseljom u Bariju, i da ima istoriji sjajnih igara u Evropi. Takođe su istakli da je Zvezda jedan od najtežih rivala koji je mogla da dobije iz četvrtog šešira.

Ono što je još jedan svojevrsni blam, jeste podatak da nisu stavili da je Zvezda na kraju prošle sezone bila druga, već su samo rekli da trenutno igraju ligu sa osam timova u plej ovu, i da su regularnu sezonu završili na 1. mestu ispred Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA