Ranili mu oca u pucnjavi, ali on je igrao protiv Čelsija: Bosanski reprezentativac oduševio i trenera hrabrim potezom!

Očekuje se da će Bešić posetiti svog oca u domovini

  • 0

Otac bosansko-hercegovačkog reprezentativca Muhameda Bešića ranjen je u subotu u pucnjavi u mestu Falešići kod Srebrenika, ali je fudbaler i pored kritične situacije u porodici igrao za Everton protiv Čelsija u nedelju.

U MUP Tuzlanskog kantona naveli su da je tridesetosmogodišnji muškarac S.S. pucao iz vatrenog oružja prema B.M. koji je zadobio povrede ruke i noge, preneo je "Klix".

I pored toga, Bešić je igrao u porazu svoje ekipe protiv Čelsija 2:0.

Sve to je potvrdio menadžer Evertona, Ronald Koeman.

- Razgovarao sam sa njim, i rekao mi je da je spreman, a posle utakmice ćemo pričati sa porodicom i videti šta on mora da uradi. Uvek je odluka na igraču. To je porodično pitanje, a on je pokazao rešenost da izvrši svoju obavezu, i naravno da je bio u kontaktu sa članovima porodice nakon događaja - rekao je menadžer ekipe, dodavši da će Bešić najverovatnije otputovati da poseti oca.

Interesantno, ovu informaciju prenela je televizijska stanica "Sky Sports" i to pogrešno, navodeći da se pucnjava dogodila u Srbiji.

Printskrin: skysports.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA