≫ 

GOTOVO! Kutinjo konačno stiže na Kamp Nou, ali je Liverpul žestoko ''odrao'' Barsu!

Brazilac će ipak u finišu prelaznog roka ostvariti transfer karijere

  • 9

Barselona je izgleda konačno uspela da dovede svoju najveću želju u ovom prelaznom roku, Brazilca Filipa Kutinja! Dugo je trajala saga o transferu ''malog mađioničara'', Liverpul je odbio tri neverovatne ponude, ali Barsa je bila uporna i kada je stiglo 160 miliona evra, konačno je popustila, prenosi britanski San.

>>> Lebron se umešao u transfer Kutinja i naterao Liverpul da ga proda Barsi? (VIDEO)

Liverpul je pripremio i zamenu za Kutinja, a to je Tomas Lemar iz Monaka, za koga se sprema mega ponuda u finišu prelaznog roka. Osim njega, Crveni će ponovo ''napasti'' Holanđanina Viržila Van Dajka, koji je najveća želja Jirgena Klopa u ovom prelaznom roku, jer je Liverpulu najpotrebnije da ojača odbranu gde ozbiljno škripi, ukoliko zaista imaju šampionske ambicije.

Odlazak Kutinja svakako će uticati na igru Liverpula, ali i bez njega tim Jirgena Klopa je bio izuzetno ubojit u napadu, a to se najbolje videlo na derbiju protv Arsenala prethodnog kola, kada su razbili Tobdžije na Enfildu sa 4:0.

Kutinjo je zahtevao transfer od uprave Liverpula, nakon čega više nije igrao, a klub je govorio kako je navodno povređen. Ipak, kada je otišao na okupljanje u reprezentaciju Brazila, klupski lekar reprezentacije je izjavio da je Kutinjo u savršenoj fizičkoj spremi i da nema nikakve povrede.

Očigledno je sve bio manevar da se od Barselone uzme maksimalno obeštećenje, pošto je i ona zaradila veliki novac od prodaje Nejmara PSŽ-u za 222 miliona evra. Kutinjo stiže na Kamp Nou kao zamena za njega, a takođe je stigao i Osman Dembele iz Borusije Dortmund.

Transfer Kutinja biće drugi najveći ikada transfer posle Nejmara. Naredne godine prestići će ga Mbape, za koga je dogovorena pozajmica, ali i obavezan otkup za godinu dana u visini od 180 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Micky

    30. avgust 2017 | 13:46

    Ovo vise nema smisla.

  • čarls bronson

    30. avgust 2017 | 16:08

    Pa koliko bi sada vredeli Moca, Piksi, Santrač , Džajić , pa i Ljalja iz ondašnje Galenike ? Ovo su samo finansijske finte na visokom nivou . Pogbu Ferguson prvo šutnuo , pa ga kao doveli za stotinu miliona .

  • čarls bronson

    30. avgust 2017 | 16:00

    Ma tu su neke cake sa novčanim driblinzima . Tako je bilo i u Kini, pa su presekli pravilom, da koliko platiš igrača, toliko novca moraš da uplatiš u fond za razvoj fudbala. I, prestadoše bomba transferi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA