Da li će on braniti protiv Irske? Rajković zna koliko težak meč čeka Srbiju u Dablinu!

Protivnik nemačke reprezentacije u finalu biće pobednik duela Rusija - Belgija, a duel za zlato na programu je u nedelju od 20.30

  • 5

Golman Srbije nije imao mnogo posla na utakmici protiv Moldavije, gde je naš tim došao do sigurne pobede od 3:0 i jednim korakom se približio Mundijalu u Rusiji. On je bio na golu u izostanku Vladimira Stojkovića, koji je odrađivao parne kartone.

- Odradili smo dobar posao, pobedili smo sa 3:0, dobro smo igrali i spremamo se za naredni meč protiv Irske koji nam je jako bitan.

Znate da su onii odigrali samo 1:1 u Gruziji?

- Čuli smo da su odigrali nerešeno u Gruziji, sada će biti pritisak na njima jer moraju da pobede. Biće teška utakmica - zaključio je Rajković.

Ostaje samo dilema da li će on biti na golu, pošto je posao dobro odradio protv Moldavije, ili će Muslin ponovo dati poverenje Vladimiru Stojkoviću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdaš

    2. septembar 2017 | 21:26

    Bolje on nego Mustafa

  • kamuflirani redar

    3. septembar 2017 | 00:32

    Treba Rajkovicu dati da brani u kontinuitetu za Srbiju! Standardan je i u klubu! Pouzdan je i siguran u sebe, ne pravi riznicne poteze tj ne poigrava se pred golom, kvalitetan je, mlad je....ali i dovoljno iskusan! Treba mu dati mesto prvog golmana u reprezentaciji, jer u njemu, uz malo srece imamo kvalitetnog golmana za narednih 10 godina (nedaj Boze kakvih povreda ili sl)...mozda i duze!

  • hb

    3. septembar 2017 | 13:56

    stojke je bolji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA