≫ 

Nezapamćen skandal u srpskom fudbalu: Autom uleteo na teren i prekinuo meč, policija morala da ga skloni! (FOTO)

Predsednik lokalnog kluba u Šapcu protivio se postojanju dva kluba sa sličnim imenom, pa je rešio da prekine njihovu utakmicu

  • 10
Foto: macvaskyinfo.rs

''Automobil na teren, hoćemo automobil na teren!'' Verovatno su mnogi navijači koji su gledali ovaj meč pomislili da čuvene stihove ''srce na teren'', prerade u skladu sa aktuelnom situacijom na samom terenu.

Neverovatna situacija viđena je tokom utakmice Opštinske lige u Šapcu, kada je prekinut meč OFK Letnjikovac - Partizan Drenovac. Kako prenosi lokalni poratal Macvaskyinfo.rs, na teren je svojim vozilom upao Z. M. koji je poredsednik klupa POFK Letnjikovac, koji se protivi tome što postoji još jedan fudbalski klub sa sličnim imenom, i nije dozvolio da se odigra utakmica.

Morala je zbog toga da interveniše policija, koja je izašla na sportski teren u naselju Letnjikovac, a zatim je provela počinioca ovog dela i odvela ga na saslušanje.

Dosad smo raznorazne situacije mogli da vidimo u našem fudbalu, od krava, svinja i raznih drugih životinja na terenu, ali da neko automobilom uđe na teren i da ga tu parkira i prekine meč dosad nije viđeno.

Foto: macvaskyinfo.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PETAR 1

    4. septembar 2017 | 08:32

    Kojo partiji pripada ovaj "drug predsednik centafor", po ponasanju mogu samo da se dosecam sigurno je iz ???.

  • Joj

    4. septembar 2017 | 10:24

    I neka neko kaže da je normalan. Pa kad predsednik kluba ( bez obzira u kom rangu se klub takmiči) tako radi šta da očekuješ od drugih. Taj nebi smeo više nikada ni da uđe na tribine, da je zakona, a kamoli da bude predsednik kluba. Zakon ljudi, zakon primeniti.

  • Žika

    4. septembar 2017 | 08:21

    Nista cudo u banana drzavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA