Muslin otklonio dileme oko sastava i vraća Stojkovića na gol: Jedan reprezentativac nije došao na aerodrom pred let za Irsku (VIDEO)

Slektor Srbije ističe da će Orlovi ići na pobedu jer tri boda faktički rešavaju pitanje plasmana na Mundijal u Rusiju

  • 6

Selektor Srbije Slavoljub Muslin dao je poslednji raport novinarima na aerodromu Nikola Tesla pred put u Dablin gde naša reprezentacija u utorak, 5. septembra od 20.45 igra verovatno ključnu utakmicu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

>>> Muslin je imao brutalan komentar zbog priče da Milinković-Savić ide da igra za Crnu Goru!

Pobeda gotovo sigurno Orlovima donosi plasman na Mundijal, pa i selektor najavljuje igru na tri boda, i smatra da bi remi održao Irce u trci za dalji plasman.

- Nalazimo se u dobrom periodu, poslednja utakmica nam je pokazala da smo u dobroj formi. Nemamo povređenih igrača, kao što je bilo protiv Moldavije, Rukavina se oporavio i spreman je da konkuriše za tim.

- Odlična je atmosfera u ekipi posle pobede u prvom meču protiv Moldavije. Ovo je sada druga utakmica, znamo da će biti vrlo teško, jer je ovo za njih poslednja šansa, ali je i za nas jako bitna utakmica. Ja sam siguran da ćemo dati sve od sebe, jer ovde možemo da rešimo konačan plasman u Rusiju - istakao je Muslin, koji ne bi bio zadovoljan remijem.

Foto: Telegraf

- Ne bismo bili zadovoljni bodom. Zadržali bismo njih na dva boda, ali bi nam se verovatno drugi približili. Ne kažem da nerešen rezultat ne bi bio dobar, ali pobeda nam donosi mnogo.

Da li ste rešili poslednju dilemu koju ste imali sa sastavom i da li se Vladimir Stojković vraća na gol?

- On je prvi golman, pokazao je i da je u formi i da zaslužuje da bude na golu. Odlično brani za Partizan, našao je klub i nema razloga da ne bude na golu. Oklonili smo i poslednju dilemu - poručio je Muslin pred put u Irsku.

Pošto u ekspediciji Srbije može da bude samo 23 fudbalera, a sobzirom na to da se vratio Vladimir Stojković posle odrađene suspenzije, u avionu nije bilo mesta za Marka Dmitrovića, koji je pozvan kao alternativa umesto Vladimira Stojkovića kada on ne bude mogao da nastupi protiv Moldavije.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka bl

    4. septembar 2017 | 11:29

    Stojković će nas ukopati.

  • Sve je tako

    4. septembar 2017 | 13:24

    A zasto Rajkovic nije??? Zasto forsirate Mustafu?

  • Ja

    4. septembar 2017 | 14:47

    Da li neko u ovoj zemlji gleda igru nase reprezentacije? Ajde da zanemarimo tabelu i da pricamo samo o igri! Nema nama buducnosti sa takvim trenerima, realno ne licimo ni na sta. Jedino sto valja trenutno je tabela na svu srecu, nista drugo. A sa ovakvima na klupi to je samo slucajnost, a ne rezultat nekog kvaliteta, nazalost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA