Srpski reprezentativac ima plan za pobedu u Irskoj: Ako bude tako, dajemo gol u prvih 10 minuta (VIDEO)

Nemanja Gudel ističe da Orlovi idu na pobedu u Dablinu, koja bi im gotovo sigurno donela plasman u Rusiju 2018. godine

  • 5

Reprezentacija Srbije krenula je put Dablina, gde u utorak od 20.45 igra meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji protiv Republike Irske. Pobeda bi Orlovima gotovo sigurno obezbedila vizu za Mundijal 2018. godine, a svestan toga je i vezista Nemanja Gudelj.

>>> Muslin otklonio dileme oko sastava i vraća Stojkovića na gol: Jedan reprezentativac nije došao na aerodrom pred let za Irsku (VIDEO)

- Ako pobedimo u Irskoj 90% smo prošli na Svetsko prvenstvo. Neće biti lako, ali mi idemo tamo da pobedimo.  Atmosfera je top. Dobili smo Moldaviju 3:0, odigrali smo profesionalno i pametno i sada idemo u Irsku, možemo da se plasiramo 90% ako pobedimo - rekao je Gudelj i otkrio da naš tim ima plan u slučaju da ih Irci pritisnu.

- Možda jeste prednost to što oni moraju da jure pobedu, ali i Irska zna da im je ovo možda i poslednja šansa da budu u tu u igri. Oni znaju šta im je cilj i šta hoće, moraju da idu na pobedu.

- To može da bude lakše za nas, oni će sigurno da probaju da izađu visoko da nas stisnu, ali ako mi u prvih 10 minuta odigramo fudbalski, mislim da možemo da iskoristimo taj prostor iza nas da damo gol - rekao je Gudelj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tuki. CZBG

    4. septembar 2017 | 13:07

    Strucnjak si do bola... uzimas postenim klincima mesto u rep. Vrati se u kinu covece i ne fantaziraj

  • Ljubisav

    4. septembar 2017 | 13:06

    Voleo bi da gresim ali ako osvojimo bod puna kapa.

  • Šestić

    4. septembar 2017 | 12:37

    Srećno orlovi.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA