O'Nil bezobrazan pred meč sa Srbijom: Iznervirao je Irce izjavom posle Gruzije, pa nadmeno najavio pobedu protiv Orlova! (VIDEO)

Na Orlovima je da ga demantuju

  • 5

Irci su ljuti na selektora Martina O'Nila zbog remija sa Gruzijom od 1:1, pa su osuli paljbu na njega pred meč sa Srbijom.

Hit na Ostrvu je intervju O'Nila sa novinarom RTE, pošto je selektor Irske izgubio nerve i kontrolu. Reagovao je ljutito na pitanja, naročito ono o tome ko je kriv za partiju ispod nivoa.

>>>Šta je jače u njima, to što vole da pobede ili što ne vole da gube? Sale emotivnim rečima pričao o svojim igračima! (VIDEO)

>>>Ovo je čovek koji nam je ukrao medalju na SP u Istanbulu 2010. i sad je u turskom timu: Savanović me i dalje psuje zbog toga! (FOTO) (VIDEO)

>>>Navijači dočekali Orlove na aerodromu u Irskoj: Srbija će imati lepu podršku u ispraćaju na Mundijal! (FOTO)

- A zašto bih ti ja odgovorio na to pitanje? Tri poena nije lako osvojiti, da počnemo prvo od toga. Da li znate šta ćemo sada da uradimo? Pobedićemo Srbiju, ostavićemo i srce i dušu na terenu i probaćemo da pobedimo tim koji je bolji od nas - naveo je O'Nil.

Ova reakcija je izazvala revolt Iraca, društvene mreže preplavljene su kritikama na račun selektora jer mu ovo nije prvi put da nadmeno odgovara na pitanja iako ga rezultati ne opravdavaju.

Ircima su nade male, u utorak igraju protiv raspoloženih Orlova od 20.45.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lo.ol

    4. septembar 2017 | 18:47

    Gde ste uopšte culi bezobrazluk ovde? Normalno odgovaranje na pitanja, normalnim tonom i odbijanje da direktno imenuje igraca koga smatra odgovornim za losu igru tima. Nikakva nadmenost i bezobrazluk, ali nije to to ako mi u Srbiji ne napravimo scenu.

  • Czv

    4. septembar 2017 | 21:23

    Bice ga zelja za pobjedom

  • Misko

    4. septembar 2017 | 22:15

    Bice 4-4 videcete ja Stavljam 20 eura na taj Resultat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA