DRAMA LEGENDARNOG NAPADAČA: Van Persi je možda odigrao poslednju utakmicu u karijeri!

Legendarni napadač je doživeo povredu na treningu reprezentacije Holandije

  • 7

Legendarni holandski napadač Robin Van Persi doživeo je tešku povredu na treningu reprezentacije i sada mu je karijera dovedena pod znak pitanja. Malerozni napadač, koji je tokom čitave karijere imao problema sa povredama i doživeo je nekoliko najtežih mogućih povreda u fudbalu, ponovo je pokidao likament levog kolena, i to bi ga moglo odvojiti od terena i do godinu dana.

Kako javlja Beinsport, bivšem napadaču Arsenala i Mančester junajteda, a sada igraču Fenerbahčea, je posle detaljnih pregleda ustanovljena teška povreda i značajno oštećenje ligamenta levog kolena, pa ga čeka duga pauza.

Pošto Van Persi već ima 34 godine, i pošto često fudbaleri posle ovakvih povreda ne mogu da se vrate u pravu formu, mnogi sumnjaju da bi ovo mogao da znači i kraj karijere ''Letećeg Holanđanina''.

Van Persi se vratio u reprezentaciju Holandije po prvi put posle 2 godine, ali je njegov senzacionalni povratak trajao samo 30 u debaklu Holandije protiv Francuske od 4:0.

To bi mogla da bude i njegova poslenja utakmica u karijeri. Bio bi to tužan kraj karijere najboljeg strelca Oranja u istoriji sa 50 postignutih golova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da

    5. septembar 2017 | 10:27

    Ako i onako je nula od coveka . A igrac nikad nije bio nesto posebno pokazao se.

  • Ma

    5. septembar 2017 | 15:19

    Malo iznad proseka kao igrač, debelo ispod proseka kao čovek..ne znam zašto mi ga nije žao ni malo...

  • Mile Tranzicija

    5. septembar 2017 | 15:22

    Neka se vrsti u Arsenal sada izdajica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA