Slaviša Kokeza ushićen posle pobede: Srećan sam kao i svi Srbi (VIDEO)

Predsednik FSS-a najavio pobedu i u Beču

  • 2

Ponosno, a kako bi drugačije, osetio se predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza posle velike večeri za naš fudbal u Dablinu gde je nacionalni tim pobedio Irsku i ušao u predvorje Mondijala u rusiji.

Matematika nikad nije bila jasnija po nas: samo jedna pobeda u dva preostala meča (Austrija i Gruzija) dele nas od plasmana na Svetsko prvenstvo.

>>> Suze radosnice, zagrljaji, sreća do neba: Vulkan emocija srpskih fudbalera posle pobede nad Irskom (VIDEO)

Kokeza je posle meča podelio svoje utiske sa srpskim izveštačima u Irskoj.

- Osećam se srećno kao i svi Srbi. Napravili smo mali korak ka Rusiji, ali ništa još nije gotovo - morao je je dozu opreza da unese Kokeza.

Prvu "meč loptu" Srbija ima u Beču protiv Austrije, a cilj je jasan: pobeda.

- Ono što mogu da kažem, kao što sam rekao i pre ove utakmice igračima i selektoru, da ćemo u Beču ići na pobedu. U svakom slučaju, Srbija nije reprezentacija koaj treba da se brani, da kalkuliše, treba da ide na pobedu i ja apsolutno imam poverenje u ovaj tim. Dokazali su da imaju kvalitet i da su prava ekipa i onda kada jedan deo nacije možda nije verovao u njih, ali ljudi iz saveza i oni su verovali. Mislim da je od ključne važnosti bio ambijent i atmosfera koju smo napravili, a onda je nadogradili rezultatima. Ponavljam, još ništa nije gotovo, ali mislim da smo posle današnjeg dana korak bliže Rusiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mm

    5. septembar 2017 | 23:52

    Moramo samo da pazimo da se u Becu ne pojavi neki Ivan Bogdanov ili neki lokalni "patriota". Hocemo nacionalni stadion .

  • H.U.D.

    6. septembar 2017 | 05:54

    "Osećam se srećno kao i svi (vi) Srbi.." Kokeza Grobaaareeee...!!! xD :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA