Milojević najavio meč sa Javorom i ponovo se dotakao Rikardinja! Otkrio je i kada se Jovičić vraća!

Trener Zvezde istakao da im je pauza prijala

  • 1

Posle dvonedeljne pauze zbog reprezentativnih obaveza, Superliga Srbije se nastavlja utakmicama 8. kola.

Lider na tabeli - Crvena zvezda - gostuje u subotu (19.00 časova) ekipi Javora na tradicionalno neugodnom terenu.

- Mini pauza nam je prijala zbog naporna dva meseca, napunili smo baterije i sada se okrećemo teškom gostovanju. Bio sam trener Javora i znam kako tamo sve funkcioniše, neprijatno je igrati u Ivanjici, ali spremni smo da odigramo prema očekivanjima - rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Iz Crvene zvezde su poručili da vlada ogromno interesovanje za utakmice u Ligi Evrope (ostalo je malo paketa za sever i istok), ali Milojević naglašava da niko ne razmišlja o duelu sa BATE-om.

- BATE je za nas zabranjena tema, samo razmišljamo o Javoru. Dobro je za igrače da imaju često utakmice, više ih vole nego treninge. Nikad nisam kukao, bićemo fokusirani sva takmičenja. Bilo bi samoubistvo da ističemo alibi u zgusnutom rasporedu, sve je to profesionalizam.

On je poručio da na raspologanju ima dva tima i da svi zaslužuju šansu.

- Biće zamora, povreda, rekao sam igračima da moraju da budu spremni u svakom trenutku - rekao je trener crveno-belih.

Takođe, Milojević je dodao da je dobra stvar za samopouzdanje što je Ričmond Boaći dao dva pogotka za selekciju Gane, ali da je njemu najvažnije kada napadač radi za ekipu.

Ponovo se dotakao i dotakao statusa Brazilca Rikardinja.

- To je kao kada imate dete, morate da mu date podršku. Rikardinjovo znanje nije sporno, pravi je profesionalac i timski igrač i moramo da budemo strpljivi.

Milojević je dodao da se niko ne želi da žuri sa povratkom na teren Branka Jovičića i da ga verovatno očekuje u timu krajem novembra.

Zanimljivo je i to da je navijače Zvezde, koji su uživo pratili konferenciju putem Fejsbuka, najviše interesovalo ko je lepa plavuša koja je vodila ''program.''

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA