Procureo ugovor o pozajmici Vukovića i Vojvodine: U ime kluba samom sebi odobrio 100 miliona uz kamatu koja mnogima upada u oči? (FOTO)

Nakon što je usvojena ostavka doskorašnji predsednik Nadzornog odbora kluba sa Karađorđa, pojavio se i dokument koji je mnogima zapao za oko

  • 7
Printskrin: Youtube/Milivoj Radjeljac

Burno je počela sezona u Vojvodini, gde su u petak usvojene ostavke predsednika Nadzornog odbora, Dragoslava Vukovića i predsednika Upravnog odbora Dušana Mijića. Umesto Vukovića na mesto predsedika NO postavljen je Radovan Ivetić, dok će 15. septembra biti zakazano novo zasedanje Skupštine, gde bi trebalo da se izabere novi predsednik.

>>> RASULO U VOJVODINI: Izvršitelji došli po autobus i rekvizite iz teretane?!

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera ''Nezavisnost'', Mirko Poledica, prisustvovao je sednici u svojstvu člana sekcije veterana i došao je do nekih interesantnih informacija o finansijskom poslovanju kluba u vreme dok su Vuković i Mijić bili u klubu.

On je istakao da je Vuković pozajmio 100 miliona dinara Vojvodini, uz kamatu od 2.5% na mesečnom nivou. Tvrdnju je kasnije potkrepio i dokumentom ugovora koji je objavio na svom profilu na Tviteru.

Ono što je posebno zanimljivo, jeste da su upravo Vuković i Mijić potpisnici ugovora o zajmu u ime FK Vojvodine, pa ispada da je Vuković pozajmio novac Vojvodini, a u ime Vojvodine i odobrio ugovor po kome je klub dužan da mu plaća kamatu od 2.5 % na mesečnom nivou.

Pogledajte i dokument ugovora o pozajmici između Vukovića i Vojvodine:

Printskrin: Twitter.com/@MikiP78

Podsetimo, Vuković je podneo ostavku nakon utakmice protiv Spartaka iz Subotice, kada je Vojvodina na Karađorđu poražena sa 5:0. To je izazvalo revolt navijača, koji su skandirali ''Uprava napolje'', na šta ih je Vuković vređao uz pretnje i psovke, a došlo je i do udaraca.

>>> Uličarsko vređanje, pretnje, psovke, udarci: Pojavio se novi snimak skandaloznog ponašanja uprave Vojvodine (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • казанџија

    9. septembar 2017 | 14:26

    2,5милиона месечна камата па ту би и псж пропао

  • Dr

    9. septembar 2017 | 13:30

    I biće ko i sve ostalo "pojeo vuk magare"

  • Nikola

    9. septembar 2017 | 16:53

    Sta drzava radi po ovom pitanju? Vojvodina je drzavni klub znaci isto kao bilo koje drugo drzavno preduzece. Ovo je cista kradja!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA