Da li je to Venger već digao ruke od Lige Evrope? Arsenal sa rezervistima igra protiv Kelna

Francuski stručnjak skoncentrisan na derbi sa Čelsijem u nedelju

  • 4

Menadžer Arsenala Arsen Venger ne deluje preterano ambiciozno kada je takmičenje u Ligi Evrope u pitanju, da se naslutiti nakon njegovih izjava na pres konferenciji dan pred meč sa Kelnom u Londonu u okviru gurpe u kojoj će Zvezda dočekati BATE Borisov.

"Tobdžije" ove godine, posle dugo vremena, nisu u Ligi šampiona, koja im je glavni cilj za narednu takmičarsku kampanju, a do nje, zna se, mogu doći na dva načina: da budu u prva četiri u Premijer ligi ili da osvoje drugo po jačini evropsko takmičenje.

Engleske novinare je zanimalo da li će Arsenal kroz Ligu Evrope pokušati da dođe do Lige šampiona, baš kao što je to Mančester uradio minule sezone.

Vengerov odgovor ukazuje da će Englesko prvenstvo ipak biti prioritet.

Očekivano...

- Ne računamo na to da je Liga Evrope najprohodnija za prolaz u Ligu šampiona. To nije najbolja šansa, ali jeste jedna od prilika do tog cilja. Nekoliko puta sam već rekao da je plasman u Premijer ligi najbolji način da se uđe u Ligu šampiona - rekao je Venger.

Deluje da je meč protiv Kelna za Francuza u ovom trenutku potpuno u drugom planu i zbog onoga sledi za vikend: derbi sa Čelsijem.

Zbog toga će Venger protiv Nemaca, prema najavama Emngleza, izvesti praktično drugu postavu u kojoj će, od udarnih snaga, biti samo Aleksis Sančez.

Peter Čeh, Loren Košelni, Aleksander Lakazet, Deni Velbek, Granit Džaka, Mesut Ezil i Aaron Remzi - svi su dobili dan odmora u sredu i gotovo sigurno neće biti u kombinaciji za duel sa Kelnom.

Posle četiri kola u Premijer ligi Arsenal ima dve pobede i dva poraza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rici77

    13. septembar 2017 | 19:23

    Keln je poslednji bez bodova u Nemackoj!!!

  • DELIJA

    13. septembar 2017 | 21:40

    Po svemu vidjenom na pocetku sezone ARSENAL ce ga ispusiti i u PL i u EL.

  • Kralj-CZ

    14. septembar 2017 | 00:30

    Ma tako je i Totenhem igrao sa partizanima, Ausburg bio poslednji i jedva izborio na prolece opstanak. Jaki su i sa drugim timovima, to je realnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA