≫ 

Ćorci u derbiju Londona: Sančez se smejao nestvarnom promašaju saigrača?! (VIDEO)

Arsenal posle šest godina osvojio bod na Stamford Bridžu uz poništen gol i crveni karton Davida Luiza, ali i veliki promašaj Aleksandera Lakazetea

  • 0

Fudbaleri Čelsija i Arsenala odigrali su 0:0 u četvrtom kolu Premijer lige.

Mogao je Arsenal do sva tri boda, ali je pogodak Škodrana Mustafija poništen zbog ofsajda, dok je Lakazet propustio veliku priliku, takvu da se pola stadiona u neverici pitalo kako lopta nije završila u mreži u toj situaciji. 

Dobro je Čelsi otvorio utakmicu i već u trećem minutu zapretio, ali je Čeh lako zaustavio udarac Pedra. Isti igrač je 15-ak minuta kasnije imao najbolju šansu za "plavce" kada je izašao sam ispred golmana gostiju, ali ga je oklevanje koštalo sigurne realizacije.

>>> Spektakl na "Old Trafordu": Matić asistirao, Valensija postigao jedan od najlepših golova ove sezone! (VIDEO)

Imao je i Arsenal svoje šanse preko Velbeka i Lakazeta, a upravo je Francuz mogao u finišu poluvremena da dovede "tobdžije u vođstvo, ali je sa pet metara promašio prazan gol.

I dok su se na klupi Arsenala svi hvatali za glavu, Aleksisa Sančeza je taj promašaj "pošteno" nasmejao.

U nastavku meča, i jedni i drugi su stvarali prilike, ali je drugo poluvreme obeležio poništen gol Mustafija i crveni karton Luiza.

U 75. minutu posle dobro izvedenog prekida, Škodran Mustafi je zatresao mrežu rivala, ali je pomoćni sudija pokazao ofsajd na veliko razočaranje igrača i navijača Arsenala.

U samom finišu meča, David Luiz je oštrim startom na sredini terena opravdano zaslužio crveni karton, što je bio njegov prvi u 119 utakmica u Premijer ligi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA