≫ 

Goleade u Engleskoj: Bačuai tri, Rašford dva, Sane dva...

Favoriti sigurni u 1/16 finala Liga Kupa

  • 0

Čelsi, Arsenal, Mančester junajted i Mančester siti nisu dozvolili iznenađenja u mečevima Liga kupa i plasirali se u osminu finala trećeg po važnosti takmičenja na Ostrvu.

Veselo je bilo na "Old Trafordu". Sa perspektivom u navali u liku Rašforda, Lingarda i Marsiala Junajted je pokazao snagu protiv Barton Albiona 4:1.

Dvostruki strelac bio je Markus Rašford (5, 17), uz to je bio i asistent Marsialu (60), koji je, opet, asistencijom omogućio Lingardu da se upiše u strelce u 36. minutu.

Istovremeno, i Čelsi je bio više nego ubedljiv.

Antonio Konte je "promešao" sastav, nije bilo vodećih igrača, ali i takav Čelsi bio je prejak za Notingem Forest koji je sa "petardom" ispraćen kući - 5:1.

Trostruki strelac za "plavce" bio je Miči Bačuai (19, 53, 86), po gol su postigli Brazilac Kenedi (13) i treći Belgijanac u sastavu "plavaca" u sredu uveče, pored Bačuaija i Azara, Musonda, u 40. minutu.

Lak posao imao je i Arsenal, mada "tobdžije" nisu i rezultatski ubedljivo opravdale ulogu velikog favorita proitv Donkastera.

Jedini gol za rivala Zvezde u Ligi Evrope postigao je Tio Volkot u 25. minutu.

Konačno, najviše muke imao je Mančester siti, ali je i sastav Pepa Gvardiole na kraju izašao kao pobednik, i to zahvaljujući dvostrukom strelcu Liroju Saneu (3, 77) za pobedu protiv VBA 2:1.

Iste večeri kada su odigrani mečevi 1/16 finala, izvučeni su parovi naredne runde, a sastaju se:

Totenhem - Vest Hem

Bristol Siti - Kristal Palas

Svonsi - Mančester junajted

Arsenal - Norič Siti

Čelsi - Everton

Mančester Siti - Vulverhemtpon

Lester Siti - Lids junajted

Bornmut - Midlzbro

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA