Očajan start šampiona svega: Sam Mesi je dao golova koliko i ceo Real!

Real Madrid se posle pet utakmica nalazi na sedmom mestu sa isto toliko bodova manje od Barselone

  • 9

Real Madrid je u rezultatskoj krizi. Posle pet odigranih kola u Primeri, Madriđani se nalaze na sedmom mestu sa osam bodova manje od prvoplasirane Barselone koja ima maksimalan učinak. 

Aktuelni šampioni Španije postigli su isti broj golova koliko i sam Lionel Mesi.

Posle Valensije i Levantea, koji su remizirali sa Realom, ovog puta je Betis bio taj koji je šokirao igrače i navijače na "Bernabeuu", prvom pobedom posle 19 godina na stadionu Reala. "Kraljevići" su poslednji put tako loše startovali u sezoni 1995/96, od čega se do kraja prvenstva nisu oporavili, pa je šesto mesto bio kranji rezultat te sezone.

>>> Vidite li koliko je Real pogubljen? Sudija terao Modrića sa terena! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Real je bio u fanstastičnoj seriji od 73 utakmice na kojima je postigao bar jedan gol, ali svakoj seriji dođi kraj. Ako postoji nešto dobro po Real u porazu, onda je to što je početak šampionata i vremena još ima. Ređale su se prilike ispred Betisovog gola, pokušavali su Ronaldo, Bejl, Isko, Asensio, ali Realovo dete na golu Betisa, Antonio Adan je ostao nesavladan.

Menadžer Real Madrida, Zinedin Zidan smatra da njegova ekipa mora mnogo bolje, ali ne paniči.

- Lopta nije htela u gol - izjavio je Zidan i dodao:

- Loše je, ne mogu reći da nije. Ali, to je fudbal, ponekad ne postignete gol, iako imate 26-27 šansi kao mi protiv Betisa. Nema razloga za paniku, moramo biti bolji i to je to. Nismo mislili da ćemo biti sedmi nakon pet utakmica, od čega tri kod kuće.

Foto: Tanjug/AP

Temperamentni Serhio Ramos se nije tako lako pomirio sa porazom za koji je okrivio sudije, naravno pomenuvši i Barselonu.

- Nisam iznenađen što nama ne sude penale, a Barceloni sude. Što više pričamo o sudijama, to je gore. Bolje da ćutimo. Isti smo igrači od pre nekoliko meseci koji su osvojili sve, sada nam ne ide, ali moramo ovo da zaboravimo i mislimo na sledeće utakmice - rekao je Ramos.

Zanimljivo je da prva zvezda "kraljevskog" kluba, Kristijano Ronaldo još nije postigao pogodak u španskom prvenstvu ove sezone.

Imajući u vidu vezni red i napadačku moć fudbalera Reala, efikasnost ne bi smela da bude problem, a upravo je tu Real "zakazao".

Na pet odigranih utakmica postigli su svega osam pogodaka, a isti učinak ima sam Leo Mesi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matija Tadic

    21. septembar 2017 | 18:39

    Ovo samo moze MESSI.Na 5 utakmica 9 golova .FORÇA BARÇA

  • Srdjan

    21. septembar 2017 | 19:52

    I opet će Real da bude prvi i Ronaldo prvi strelac

  • sale

    21. septembar 2017 | 12:14

    Ovo je Ronaldu bila prva prvenstvena utakmica, zato i nije jos postugao gol.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA