Norvežanin u Humskoj, Zvezdi sudi arbitar koji je dva puta fudbalsku Srbiju zavio u crno! (VIDEO)

Evropska kuća fudbala delegirala arbitre

  • 3

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana saznali su imena sudija koje su delegirane za mečeve 2. kola Lige Evrope.

Partizan čeka Dinamo u 21.05 u režiji Norvežanina Svena Odvara Moena, koji ima 12 godina iskustva deljenja pravde pod grbom FIFA.

Inače, sudio je Partizanu protiv BATE Borisova pre dve godine u Humskoj i ostavio dobar utisak, s tim da se ova pobeda pamti i sa gorčinom, Belorusi su prošli dalje.

Ipak, zanimljiviji je Bah Nijhus iz Holandije, koji sudi Keln - Crvena zvezda od 19 časova. Po zanimanju je pekar, a sećamo ga se sa meča Estonija - Srbija iz 2011. godine.

Poništio nam je gol koji je postigao Marko Pantelić, za 2:1, što je možda bilo i presudno u nesrećnim kvalifikacijama za Evropsko prvrnstvo 2012.

Isti sudija je sledeće godine sudio u Skoplju kada je Makedonija pobedila Srbiju sa 1:0 golom iz penala koji je skrivio Nenad Tomović.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    25. septembar 2017 | 13:46

    Hahahaha pekar...

  • Angmar

    25. septembar 2017 | 19:24

    Norvezanin je skor dobra situaciaj za groblje...ali ovaj Holandjanin,njega se treba paziti,jer je opste poznati da nas Holandjani uopste ne gotive,pogotovo kad je sport u pitanju.Zvezda treba da igra sto cistije i nikakve prigovore,jer ce ovaj sudac da deli kartone kao zvake,i svaki kontakt u 16 bice rizican...Ne valja nikako !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA