Zvezda smislila neobičan način da zaradi dobre pare na stadionu Kelna!

Mnogi srpski navijači koji žive u Nemačkoj imaće priliku da kupe originalne dresove ili druge artikle sa grbom crveno-belih

  • 25

Crvena zvezda u četvrtak od 19 časova igra protiv Kelna u Nemačkoj u 2. kolu Lige Evrope, a klub je objavio da će se na stadionu Rajnenergije u Kelnu prodavati i zvanični artikli crveno-belih u navijačkom šopu na stadionu.

>>> KO SU KELNOVE DIVLJE HORDE? Delije dolaze na teren najjačih ultrasa Nemačke! (FOTO) (VIDEO)

>>> Nemački mediji u panici pred dolazak navijača Zvezde: Stiže neonacista Ivan Bogdanov i 5.000 nasilnih Delija, spremaju se sukobi po gradu! (FOTO)

Zvezda je ovu informaciju objavila na svom Tviter profilu, a iako je to veoma neobično, naročito za naše podneblje, ovako nešto ne čudi, jer u Nemačkoj ima mnogo srpskih državljana, kao i navijača Zvezde.

Mnogi od njih biće na stadionu, a klub od prodaje dresova i ostalih artikala sa grbom Zvezde može da zaradi solidan novac.

Očekuje se da Zvezda u Kelnu ima podršku oko 5.000 navijača, a policija strahuje od sukoba sa pristalicama domaćeg tima.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crni

    27. septembar 2017 | 17:47

    Fala bogu da se neko nesto pametno seti

  • Milovan M.

    27. septembar 2017 | 16:34

    Dobar potez. Zivim u Nemackoj, u Nirnbergu i nigde ne mogu nista sa obelezjem Zvezde da kupim. Ne znam kako, ali sam cak i u dva soping mola nailazio na majice, dresove, i ostale rekvizite sa obelezjima Partizana. Nasi ljudi ih kupuju masovno ovde. Pozdrav.

  • Lazar. M

    27. septembar 2017 | 17:04

    Nakon zavrsetka utakmice i rezultatske bruke bice ih sramota da kazu i za koga navijaju a kamo li da kupe dres i sl. Zaradice lepo :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA