Đorović mu nije oprostio: Nema problematičnog reprezentativca na najnovijem spisku Orlića!

Na spisku selektora mlade reprezentacije nalazi se 23 fudbalera

  • 5

Selektor mlade reprezentacije Srbije, Goran Ðorović saopštio je spisak fudbalera za utakmice protiv Makedonije i Rusije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Italiji 2019. godine.

Na spisku nema golmana Torina Vanje Milinković-Savića koji je za duel protiv Gibraltara (4:0) odstranjen zbog nediscipline, kao ni povređenog defanzivca Bordoa Milana Gajića.

>>>SKANDAL U MLADOJ REPREZENTACIJI: Grujić i Milinković-Savić se sukobili sa selektorom Đorovićem!

Na spisku je vezista Liverpula Marko Grujić, kao i u septembru, s tim da je tada zbog povrede propustio meč sa Gibraltarom.

Ðorović je za ovu akciju računa na 23 igrača:

Golmane: Borisa Radunovića (Salerenitana), Nemanju Jevrića (Bačka) i Miloša Ostojića (Spartak)

Odbrambene igrače: Nemanju Ćalasana (Spartak), Vukašina Jovanovića (Bordo), Nikolu Milenkovića (Fiorentina), Miladina Stevanovića (Kajzeri), Miroslava Bogosavca (Čukarički), Nemanju Vučića (Zemun), Erhana Mašović (Klub Briž)

Vezne igrače: Andriju Živkovića (Benfika), Marka Grujića (Liverpul), Petra Mićina (Čukarički), Sašu Lukića (Levante), Danila Pantića (Partizan), Ðorđa Denića (Rad), Aleksandra Mesarovića (Vojvodina), Miloša Pantovića (Bajern), Nemanju Radonjića (Crvena zvezda), Luku Adžića (Crvena zvezda), Aleksandra Lutovca (Rad)

Napadače: Luku Jovića (Ajntraht Frankfurt) i Ivana Šaponjića (Zulte Varegem).

Mlada reprezentacija Srbije 6. oktobra gostuje u Skoplju selekciji Makedoniji, a četiri dana kasnije dočekuje Rusiju u Novom Sadu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gavrilo Princip

    27. septembar 2017 | 19:26

    Sramota! To sto savez radi sa bracom Milinkovic-Savic je strasno, da li vi koji pisete ove komentare uopste znate o cemu se radi!? Muslin prvi nece da pozove Sergeja, zato sto mu ne daju pare da bi igrao, ceo zivot je uzimao pare od igraca da bi igrali u klubovima u kojima je on bio trener a nikada nista nije postigao, Djorovic takodje radi kako mu se kaze I tu je sve jasno. Slepacka organizacija koja ubija fudbalere I sam fudbal! Dovoljno je samo reci da Savez vode ljudi koji Fudbal nisu videli u zivotu, predsednik, sekretar, itd...

  • Stajic zoran

    27. septembar 2017 | 17:01

    Zato je uzeo Jevrica a toliko mladih golmana boljih od njega ima.Ko je uzeo pare.

  • Maki

    27. septembar 2017 | 16:50

    Sad ce ovaj sigurno da se naljuti i ode da igra za Crnu Goru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA