Đukić posle meča otkrio zašto je Partizan odigrao katastrofalno drugo poluvreme!

Trener crno-belih istakao je da je prvi primljeni gol psihički loše uticao ne ekipu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Bora pfc
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Partizanovac

    29. septembar 2017 | 14:07

    Ti si Đukiću jedna klasična neznalica koja svaku utakmicu gleda kako da ne izgubi, zadovoljavaš se bodom umesto da jurišaš na pobedu. Nemaš ideju, igrači ti na terenu deluju toliko konfuzno da tačno ponekad pomislim da su naduvani ili nadrogirani. Samo znaš da filozofiraš i da mlatiš praznu slamu, za sve imaš opravdanje, bombastično kao onaj jadnik Iliev najavljuješ neke promene, a ekipa i klub od tih "promena" sve gori i gori. Ovaj Iliev i uprava plate onog još jadnijeg Sumu 1 600 000 evra (?!), a čovek nikakvu razliku u igri ne zna da napravi. Dovedete Antonova, a igra onaj napaćeni Miletić. Što ste ga onda dovodili, da momak greje klupu?! Pa došao je da igra sam je rekao, bar će pre on izginuti od ovog manekena. Za onog Ostojića tek ne treba trošiti reči, čovek zalutao, ostao kao najveće pojačanje u odbrani, a pravi prekršaje sve oko 16 metara, pada, proklizava. On je stvarno najveće pojačanje u odbrani, ali za sve naše protivnike, a ne za Partizan. Pucamo po šavovima, ja ne znam da li to iko u klubu vidi. Biće da vidite, al vas boli uvo dokle god vam se sliva lova u džepove. Da imate imalo obraza i morala, sinoć biste svi do jednog podneli ostavke. Ali to očekivati od vas je nerealno i nemoguće. Treba sve komplet da vas je sramota, uključujući i ove vaše kvazi navijače "Grobare" od kojih su jedina "korist" strašni izlivi šovinizma, prazne tribine, mnogo osiromašena klupska kasa i verovatno suspenzija na 3 godine posle meča sa ekipom iz Albanije u Beogradu. Gadite mi se svi.

  • nevažno

    29. septembar 2017 | 12:16

    Za mene je to iz jedan u dva samo se misli na novac nema tu nijednog srčanog sportiste

  • Anonim

    29. septembar 2017 | 12:14

    Ti si jedini trener koji ima odgovor,obrazlozenje i teoriju o gubitku...ti si bre fenomen...sto te drze majke ti?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA