I Ramos udario na Pikea (opet): Sam je kriv što mu zvižde, rekao sam mu da "iskulira" sa politikom

Igrač Reala rekao je da nije iznenađen što je njegov kolega iz reprezentacije dočekan "na nož" u reprezentaciji na prvom treningu

  • 7

Kapiten fudbalske reprezentacije Španije i Reala Serhio Ramos izjavio je u utorak da ga nisu iznenadili zvižduci koje je na treningu dobio Ðerar Pike nakon što se defanzivac Barselone aktivno uključio u referendum o nezavisnosti Katalonije. 

>>> Pike, đubre, napolje iz reprezentacije: Katalonac dočekan na nož na treningu Španije! (VIDEO)

>>> Ramos i Pike, istorijat najsmešnijeg fudbalskog rata: Krenulo je od prozivke na konferenciji koju Barsin fudbaler nije oprostio kapitenu Reala (FOTO) (VIDEO)

Pike je izviždan na treningu reprezentacije koji je zbog naelektrisane atmosfere trajao kraće nego što je bilo planirano.

Sve zbog Pikeovog prisustva...

- Već sam mu rekao da se ne meša u politiku i da mu to nije pametno, a on se onda čudi što mu zvižde - rekao je Ramos za španske medije.

- Svakako ćemo mu pružiti podršku kao tim, ali moram da priznam da me nije iznenadilo to što se događalo na treningu. Nadam se da će ubuduće pametnije postupati - dodao je Ramos, koji zajedno sa Pikeom čini štoperski tandem "Crvene furije" već godinama, iako ne kriju različite političke stavove, a često su ulazili u "klinč" i tokom susreta Reala i Barselone.

Foto: Guliver/David Ramos/Getty Images

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јован

    3. oktobar 2017 | 20:01

    У праву је Рамос!

  • 1234

    3. oktobar 2017 | 21:56

    A koliko su navijaci Barselone u Kataloniji sebicni mali ljigavci vidi se iz primera kako su masovno likovali i podrzali Paulinja kada je danas ozledio Nejmara na treningu reprezentacije Brazila.Katalonci mrze sve druge koji ne misle kso oni.

  • Kosare

    3. oktobar 2017 | 22:37

    Katalonci su kao nekad hrvati za vreme Juge - puni mrznje prema srbima i zeljni za otcepljenjem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA