Kako da zaustavite Harija Kejna? Selektor Litvanije je dao odgovor godine

Edgaras Jankauskas je jedan vrlo komičan tip

  • 0

Litvanija i Engleska odigraće kvalifikacioni meč koji će za oba tima biti samo stvar prestiža zbog činjenica da su se gosti plasirali na Mondijal, a domaći odavno ostali bez šanse da se domognu baraža.

Zato je i atmosfera u oba tabora više nego relaksirajuća.

Prednjači u tome selektor Litvanaca Edgaras Jankauskas koji je u najavi meča dobro nasmejao novinare govoreći o šansama nejgovog tima da zaustavi najboljeg strelca selekcije "tri lava" Harija Kejna.

Na konkretno pitanje kako misli to da učini, Jankauskas je dao neočekivan odgovor:

- Primarni plan je da ga ne pustimo na stadion - poentirao je selektor Litvanaca.

- Znamo da se nalazi u fantastičnoj formi i da bi ga zaustavili, pa, moraćemo da obratimo veliku pažnju i da učinimo sve što je u našoj moći da zaustavimo takvu gol-mašinu.

Dodao je Jankauskas i da mu nije jasno zbog čega Englezi u domovini nailaze na kritike zbog rezultata kada su obezbedili plasman u Rusiju.

- To samo pokazuje na kom nivou je fudbal tamo, kad mogu da kritikuju fudbalere koji će igrati na Svetskom prvenstvu. Generalno, kritika je nešto najnormalnije kada imate toliko medija koje prate ekstremno popularan sport kakav je fudbal. Ekipa kao što je Engleska su uvek na meti, čak i kada pobeđuju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA