≫ 

PОССИЯ, МЫ ЕДЕМ: Srbija posle 8 godina na Mundijalu! (VIDEO)

 ≫ 

Rusijo, stižemo ti konačno!

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Petar
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • vuk

    10. oktobar 2017 | 10:26

    baltazar stani malo na loptu..ako ste vi space shattule sto niste 1 bili..? da smo slabi jesmo ali ipak 1 prvi..mozemo i biti bolji da imamo boljeg selektora..da izbaci rukavinu, gudelja, d.tosica.. onda da stavi, bastu, nastasica, sergej savica..vec imamo jacu ekipu.a u cemu ste vi jaki tako..??? waterpol nakon 7 putu ste nas tukli..? kosarci cak slo su bolji od vas, odbijka..? tenis..? gde vas imate..!! samo znate se sami hvaliti i za dom..slabi smo!!! vise bi voleo da vi ostajete doma nego da uhvatimo zlato u rusiju..vas price ni mrtav nemoze vise da slusa..?

  • Rio

    10. oktobar 2017 | 09:32

    Cestitke susjedi na plasmanu,doista iskrene cestitke...ali isto tako nista manje iskreno,jako ste losa ekipa,jakoo losa!Ok,skupina nije bila slaba,ali tvrditi da je bila super jaka je neozbiljno!Zavrsili ste prvi samo spletom okolnosti,nikako nekom jakom,lijepom,ozbiljnom...,igrom!!! Dr rjecima ni po cemu niste pokazali da ste bolja momcad od Iraca,Welsana ni Austrijanaca koji su objektivno momcadi drugog tesko,prije treceg razreda(dakle i vi sukladno tome) Ne zelim dizati tenzije,ali cisto iz navijackog,nogometnog kuta Hrvatska je za vas space shuttle!Realno od zemalja bivse Yuge po kvaliteti ste i iza BiH te Slovenije sigurno,sa Crnom Gorom tu negdje...Svaka vam cast na sportskim uspjesima (konkretno ekipnih sportova tipa:kosarka,odbojka,vaterpolo...)ali u nogometu niste vrijedni spomena i to vec duze vrijeme!Mislim igra vam ocaj,igraci osrednji...kad bi izdvajali najjace uzdanice vjerovatno bi to bili Matic i Tadic(ostalo sve prosjek ili daleko ispod)!!!

  • Lucho

    10. oktobar 2017 | 07:53

    Nesto razmisljam...zabarski stil kvalifikacija...jedva,na silu...ranijih god,extra odigramo,pa na prvenstvima cvrc,truba...daj Boze da sad bude obratno,neko cetvrtfinale bi bilo baas lepo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA