I Bog je čuvao mrežu Orlova: Gest Stojkovića uoči meča odluke će oduševiti sve vernike, a fotka Prijovića sve srpske navijače (FOTO)

Golman Partizana ne zaboravlja prijatelje

  • 3

Vladimir Stojković lepim gestom obradovao je predstavnike akcije "Obnovimo sebe, podignimo Stupove".

Golman reprezentacije Srbije ne krije da je religiozan, često se može videti koliko je posvećen veri po gestovima na utakmicama, ali je uz to veoma aktivan u obnovi manastira Đurđevi Stupovi i raznim humanitarnim akcijama, o čemu ne želi previše da priča.

Upravo na njegov poziv, predstavnici akcije "Obnovimo sebe, podignimo Stupove" su u pratnji oca Gerasima bili pozvani na odlučujući meč protiv Gruzije i bili su velika podrška na stadionu "Rajko Mitić".

Foto: Privatna arhiva

- Čestitamo fudbalskoj reprezentaciji na uspehu, na poziv golmana Vladimira smo bili prisutni, bodrili smo i molili se za pobedu. Fudbaleri su aktivni u akciji našeg manastira i zato im se zahvaljujemo. Želimo im veliku sreću na Mundijalu u Rusiji - bila je poruka Stojkoviću i Orlovima iz manastira koji je još u 12. veku podigao veliki župan Stefan Nemanja u Starom Rasu.

Među aktivnima u obnovi je i golgeter Aleksandar Prijović, još jedan od junaka plasmana na Mundijal.

Foto: Privatna arhiva

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA