≫ 

Het trik Luke Adžića i dve povrede igrača Zvezde! Crveno-beli ubedljivi na startu Kupa Srbije (VIDEO)

Mladi fudbaler Zvezde obeležio je meč šesnaestine finala Kupa Srbije

  • 32

Crvena zvezda se plasirala u osminu finala Kupa Srbije u fudbalu, pošto je savladala Dinamo iz Vranja na Marakani sa 5:0. Meč je obeležio mladi Luka Adžić, koji je postigao het trik. Jedan gol je postigao i Aleksandar Pešić, koji se istakao i sa dve nesebične asistencije za Adžića, dok se za ''petardu upisao i Slavoljub Srnić u 76. minutu.

>>> Drama na Marakani: Fudbaleru Zvezde protivnički igrači vadili jezik da mu spasu život! (VIDEO)

>>> Delije reagovale na mizernu posetu na Marakani: Duž cele ograde Juga osvanuo transparent sa porukom za sve navijače (FOTO)

Glavobolju za Vladana Milojevića predstavljaju dve povrede njegovih igrača. Već u 10. minutu se povredio Brazilac Rikardinjo, koji nije mogao da nastavi meč, a zatim se pred kraj meča povredio i Abraham Frompong, po koga je i hitna pomoć morala da dolazi i da ga hitno vodi u bolnicu, dok su mu prethodno vadili jezik jer je bio u nesvesti posle snažnog pada na zemlju nakon jednog vazdušnog duela.

CRVENA ZVEZDA - DINAMO VRANJE 5:0

(Adžić 24, 45+1, 61, Pešić 44, Srnić 76)

Crvena zvezda: Borjan, Gobeljić, Savić, Frimpong, Anđelković, Račić, I. Ilić, Rikardinjo (Milijaš 10. min), Srnić, Adžić (Stojković 72), Pešić

Dinamo Vranje: Vesić, Stanković, Gašić, D. Stevanović, Nedeljković, M. Stefanović, Milovanović, Okamijan, Stojković, Mladenović, Suraka

Foto: crvenazvezdafk.com

Posle 25 minuta igre nije bilo mnogo dešavanja na Marakani, čak su Vranjanci u nekoliko navrata ozbiljnije pretili, ali nisu uspeli ozbiljnije da ugroze Borjana. Ipak, u 25. minutu videli smo najlepši trenutak na utakmici.

Luka Adžić je izveo fenomenalan slobodan udarac, koji mu je prethodno prepustio Nenad Milijaš i postigao je gol za fudbalske špice. I Milijaš je mogao da bude zadovoljan, jer u mladom Adžiću ima naslednika kada je izvođenje slobodnih udaraca u pitanju.

Zvezda je do kraja poluvremena nastavila da napada, ali su mreže mirovale sve do 44. minuta, kada je Aleksandar Pešić bio najviši u skoku posle kornera i postigao je gol za 2:0. Delovalo je da će tim rezultatom i biti završen prvi deo igre, ali je ubrzo na drugoj strani Dinamo dobio korner, koji je amaterski izveo, pa je Zvezda to surovo kaznila brzom kontrom i došla do vođstva od 3:0, čime su sve dileme oko plasmana bile rešene.

U drugom poluvremenu je Zvezda nastavila da vrši pritisak, a u 60. minutu videli smo novu kontru i gotovo preslikanu situaciju iz prvog minuta sudijske nadoknade u 1. poluvremenu. Ponovo su Pešić i Adžić izašli sami pred golmana Vranjanaca i ponovo je Pešić nesebično asistirao Adžiću, koji je iskoristio to za het trik.

Konačan rezultat postavio je Slavoljub Srnić u 76. minutu, ponovo nakon kontre koju je brzonogi fudbaler Zvezde iskoristio, a nakon toga je viđena i dramatična situacija sa povredom Frimponga, koga su brzom intervencijom lekarskog tima i igrača Dinama iz Vranja brzo povratili.

Nakon toga svi kao da su jedva čekali da se meč završi i samo se čakao kraj meča.

Pogledajte sve golove:

U drugoj utakmici koja se igrala u isto vreme Borac iz Čačka je pobedio Slobodu na gostovanju u Užicu i tako obezbedio plasman u narednu fazu. Prethodno su isto to uradili Partizan na gostovanju Rtnju iz Boljevca (0:3) i Napredak na gostovanju protiv Bežanije (0:1).

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA