Trener Zvezde otkrio kakva je povreda Frimponga kome su protivnički igrači spašavali život!

Defanzivac iz Gane je doživeo potres mozga, dok je Rikardinju ustanovljena distorzija zgloba

  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde bez većih problema su eliminisali Dinamo iz Vranja na Marakani pobedom od 5:0 u šesnaestini finala Kupa Srbije. Ipak, ono što je stvorilo posebnu glavobolju za Vladana Milojevića jesu dve povrede njegovih igrača, a on je i pojasnio kakvim se problemima radi.

Takođe, čestitao je svojim igračima na pruženoj partiji, i naročito na tome što nisu prikazali sebičnost, naročito Aleksandar Pešić.

- Mislim da smo zasluženo pobedili u ovoj utakmici. Igrači koji su igrali nešto manje do sada su dobili priliku i iskoristili su je. Igrači su pokazali odličan odnos prema igri i veliku profesionalnost koja me raduje, Luka Adžić je postigao tri gola, Pešić je osim gola imao i dve asistencije koje su u mojim očima iste kao golovi. Nema egoizma, i ja sam Pešiću čestitao posle utakmice. Već se okrećemo utakmici protiv Mačve - rekao je Milojević.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Zvezda nije imala sreće ni na ovoj utakmici kada su povrede u pitanju, povredili su se Rikardinjo i Frimpong. Obojica nisu mogli da nastave meč, ali je povreda defanzivca iz Gane izgledala prilično dramatično, kada su mu protivnički igrači vadili jezik i spasili mu život.

Milojević je otkrio i šta šta se desilo sa Frimpongom, kao i sa Rikardinjom.

- Nezvanično, Frimpong je imao potres mozga, a Rikardinjo je zaradio distorziju zgloba. Više informacija imaćemo nakon detaljnijih lekarskih pregleda - rekao je trener crveno-belih posle meča.

Najmlađi debitant u Zvezdinoj istoriji Ivan Ilić odigrao je 90 minuta za prvi tim i Milojević je imao reči hvale za njega.

- Ivan Ilić je naše dete, samo jedno od plejade talentovane Zvezdine dece. Za svoje godine odigrao je veoma zrelo, i Zvezda treba da bude ponosna - rekao je Milojević.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA