≫ 

Skenderbeg bez dvojice važnih igrača na Partizan, ali plan je isti - ofanziva: Zna se sastav Albanaca za meč sa crno-belima

Informacije iz Albanije kažu da rival crno-belih neće odstupati od prepoznatljive igre

  • 0

Trener Skenderbega Ilir Daja suočen je sa određenim, ne velikim, ali ne i zanemarljivim kadrovskim poteškoćama pred utakmicu sa Partizanom u Ligi Evrope od čijeg ishoda bi mogla da bude iskrojena dalja sudbina oba tima u grupi.

Podsetimo, u dosadašnja dva meča i Skenderbeg i Partizan su bez pobde, sa osvojenim bodom (i jedni i drugi igrali 1:1 sa Jang Bojsom).

>>> Skenderbeg je poslao veoma važnu poruku navijačima pred dolazak Partizana

Daja, naime, ne može da računa na dvojicu standardnih veznih igrača.

Prvi je momak rođen pre 22 godine u Prizrenu Enis Gavazaj, inače albanski reprezentativac, a drugi je takođe veznjak, Malijac Bakari Nimaga.

Njihovo odsustvo znači i malu promenu plana u taktici ekipe kojom komanduje Daja, odnosno određena pomeranja i rokade u postavi koja odlično funkcioniše na dva fronta ove sezone.

Skenderbeg je lider albanskog prvenstva sa pet pobeda i remijem u šest kola, dok je plasman u Ligu Evrope sam po sebi veliki uspeh za ovaj klub.

>>> "Afro" Skenderbeg raspucan pred dolazak Partizana

Bez obzira na nodsustvo dva važna igrača, ideja trenera Skenderbega opstaje ista i protiv Partizana: napadačka formacija 4-3-3 koja se tokom meča transformiše u šemu 4-2-3-1 zbog ofanzivnog karaktera igrača Skenderbega i njihovj sklonosti da loptu konstantno "teraju" napred.

Prema najavama iz Albanije, Skenderbeg bi protiv Partizana mogao da nastupi u sledećem sastavu: Šehi, Vangjel, Radaš, Jašanica, Mici, Dita, Lilaj, Muzaka, Taku, Adeniji, Sove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA