Đukić četvorkom ocenio igru svog tima u Albaniji

Grupa je dosta ujednačena. Možemo da igramo protiv svakog. Sa svima smo bili egal, niko nas nije nadigrao., poručio je trener crno-belih

  • 40

Fudbaleri Partizana igrali su nerešeno 0:0 sa Skenderbegom u Elbasanu u 3. kolu Lige Evrope.

Crno-beli su izvukli bod, a možda su mogli i sva tri. Trener Miroslav Đukić nije nezadovoljan, kada bi birao ocenu od 1 do 5 istakao je kao iz topa:

- To bi sigurno bila četvorka. Skenderbeg je ekipa koja defanzivno odlično stoji i nikome neće biti lako sa njima - rekao je Đukić novinarima u Elbasanu i dodao:

- Tvrda i teška utakmica, izjednačena. U drugom poluvremenu smo imali više zrelih šansi, ali mislim da je i nerešen ishod realan. Znali smo kako oni igraju i da trace brze kontranapade preko Soua. Generalno, bila je ovo defanzivna utakmica, pa ni napadači nisu uspeli da se nametnu - rekao je Đukić posle meča.

Na pitanje šta očekuje u nastavku strateg Partizana je rekao:

- Grupa je dosta ujednačena. Možemo da igramo protiv svakog. Sa svima smo bili egal, niko nas nije nadigrao. U Beogradu ćemo odlučivati o našoj sudbini i opstanku u Evropi i protiv Skenderbega i protiv Jang Bojsa. To je veoma pozitivno. Sa te dve pobede bismo napravili veliki korak ka cilju - poručio je  Đukić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo jako

    20. oktobar 2017 | 00:54

    Odlazi više čoveče,nemaš ti pojma o čemu pričaš. Igra je očajna.

  • OKI

    20. oktobar 2017 | 00:37

    Sa ovom igrom nema ni jedne pobede nazalost loši smo mnogo

  • nibrS

    20. oktobar 2017 | 07:33

    Znači,klubu svaka čast,ali ovo ja atak na zdrav ljudski mozak...Čini mi se da ste ti i Muslin istu fudbalsku školu završili... Očajno igrate,kući i u gostima,svejedno ko vam je protivnik. Goru igru Partizana odavno nismo gledali... Još imaš hrabrosti da nešto i nekoga pohvališ a tek ocjena igre,ma idi... Vidi se da si veliki stručnjak... Zašto skidaš naočare za vrijeme utakmice,zbog toga i ne vidiš tu raštimovanu ekipu,koja veze sa vezom nema... Kakva smo mi ekipa,ako nam je golman naj bolji igrač? Idi molim te,spasi i sebe i nas... Tuga je ovo velika...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA