Jedino da stavim laktove u džepove: Rodić prozvao sudiju i najavio mu se za posetu u Francuskoj

Fudbaler crveno-belih ne može da prežali što je isključen na meču sa Arsenalom

  • 3

Momenat koji je definitivno uticao na konačan ishod utakmice 3. kola Lige Evrope između Crvene zvezde i Arsenala (0:1) je isključenje Milana Rodića.

Francuski sudija Bastijen dodelio mu je drugi žuti karton u vazdušnom duelu sa Tiom Volkotom u 80. minutu. Pet minuta kasnije Olivije Žiru je postigao savršen gol za pobedu.

>>> Kalkulacije večitih za proleće u Evropi: Partizan može da obezbedi prolaz kolo pre kraja, a Zvezda će tada da strepi za opstanak!

- Krivo mi je zbog poraza pre svega. Isključenje je bilo nepravedno, čak sam prvo pomislio da je svirao faul za nas jer mi se Volkot postavio. A laktovi su mi bili u prirodnom položaju. Jedino da stavim laktove u džepove pa da skačem i onda sigurno nikog ni u padu neću zakačiti... Ne znam stvarno šta se dogodilo sa sudijom da tako proceni jedan običan vazdušni duel - rekao je Rodić za "Novosti".

Njegov saigrač Filip Stojković je medijama posle meča preneo reči Džeka Vilšira, koji je prokomentarisao da taj duel ne bi bio žuti karton u Premijer ligi.

- Slaba je to uteha. Sudija je perfidno "navlačio" za njih, posebno od 60. minuta. Učinilo mi se da je proradila francuska veza... Ali da ostavimo suđenje na stranu, da smo ostali 11 na 11, verujem da ne bismo izgubili. Nije trebalo da primimo gol ni iz one situacije, ali Žiru je majstor, ne može svako da postigne onakav pogodak. Mislim da u Londonu imamo šanse da nešto uradimo. Nažalost, ja neću moći da pomognem, a razmišljam da odem u goste kod sudije u Francusku - rekao je Rodić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Идемо Делије

    21. oktobar 2017 | 14:38

    Легендооо идемо са тобом у посету

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA