Kavani je šef PSŽ-a: Bombom iz slobodnjaka u 93. minutu spasio Parižane poraza, Nejmar udario protivnika i dobio crveni karton (VIDEO)

Urugvajac je maestralno izveo slobodan udarac u sudijskoj nadoknadi i PSŽ je izbegao već viđen poraz

  • 3

Fenomenalan derbi Francuske gledali smo na Velodromu, gde su Olimpik iz Marselja i Pari Sen Žermen remizirali (2:2). Videli smo četiri gola, crveni karton Nejmara i spektakularan kraj utakmice golčinom Kavanija iz slobodnog udarca u 93. minutu

Iako su pre meča Parižani važili za velike favorite po kladionicama, ekipa Rudija Garsije je odigrala sjajan meč i bila je nadomak pobede, ali to nije dozvolio Kavani, koji je u odsustvu Nejmara izveo slobodan udarac, i to na spektakularan način.

Luiz Gustavo je u 16. minutu postigao sjajan gol snažnim šutem sa oko 30 metara i savladao Alfonsa Areolu. Na drugoj strani je uzvratio najskuplji igrač sveta, Nejmar, koji je u 33. minutu postigao gol na asistenciju Rabioa.

Florijan Tuvan je u 78. minutu postigao sjajan gol za delirijum na Velodromu, a Marselj je čuvao prednost do samog kraja. To je izazvalo nervozu u redovima PSŽ-a, pa je Nejmar posle jednog oštrog starta nad njim izgubio živce i udario zakačio porotivničkog igrača i zaradio crveni karton.

PSŽ je nastavio da napada i sa igračem manje, a u 93. minutu je posle vrhunski izvedenog slobodnog udarca Kavani postigao gol za veliku radost gostiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA