≫ 

Vrlo uznemirujući snimak iz Brazila: Maskirani razbojnici oteli kola golmanu Botafoga (VIDEO)

Opasne su ulice Rija - evo još jednog dokaza i koliko

  • 4

Ulice najvećih brazilskih gradova odavno važe za najopasnije na svetu: vrvi kriminal svake vrste, otmice i pljačke su redovna pojava, ne bira se ni mesto ni vreme napada drskih razbojnika.

Svu surovost uličnih bandi na svojoj koži je osetio i golman Botafoga Džeferson koga su nepoznati razbojnici presreli blizu jedne raskrsnice i kao u filmskom scenariju, izveli ga iz džipa, prilsonili ga uz zid da kleči uz pretnju oružjem, a onda seli u njegov glomazni četvorotočkaš i odvezli se u nepoznatom pravcu.

Maskirani razbojnici, zapravo jedan od njih je imao "čarapu" na glavi, bili su naoružani i srećom nisu pucali iako su mahali pištoljima, pa je ovog puta sve prošlo bez žrtava.

Šokantan snimak sa kamere koja je zabeležila trenutak prilaska kola u kojima su bili napadači i samo razbojništvo, obišao je svet.

Džefersonu su kriminalci, pored vozila, oteli i sve što je u tom trenutku imao sa sobom.

Pogledajte napad na golmana Botafoga koji je uznemirio svet, ali u Brazilu više nikog ovakve scene ne čude niti pobuđuju previše uzbuđenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA