≫ 

PSŽ ubija svoje igrače zbog Nejmara: Od terapeuta do torbice, privilegije koje ima Brazilac vređaju svakog fudbalera!

Konstantno se nagađa kakav je status Brazilca na "Parku prinčeva"

  • 11

Situacija u Pari Sen Žermenu i dalje je nejasna posle dolaska Nejmara kao zvanično najskupljeg igrača u istoriji kluba, ali i fudbala.

Francuski klub iskeširao je Barseloni tričavih 222 miliona evra za Brazilca, koji ima i dodatne privilegije u klubu, o kojima mediji nagađaju konstantno.

Problem je što je to već počelo malo da ljuti saigrače.

Početkom sezone je bila rasprava da li će fudbaler Brazila ili Edinson Kavani šutirati penale. Rasprave više nema, jer je jedini izvođač Brazilac, a on bira da li želi nekome da prepusti realizaciju...

Nejmar je jedini fudbaler na kom ostali igrači ne smeju oštro da startuju, i ako neko to i pokuša, biće izbačen sa treninga. Isto tako, brazilski superstar nema obavezu da se vraća u odbranu, i generalno ne razmišlja o zadacima odbrane na mečevima.

Da je njegov status važniji u odnosu na ostale pokazuje i navodna činjenica da na raspolaganju ima dva lična fizioterapeuta koji su mu na raspolaganju sve vreme, dok svi ostali imaju jednog zajedničkog.

Na kraju, najbizarniji momenat: dok svi igrači nosi torbice sa grbom kluba, Nejmar to ne mora da radi. On može da nosi torbicu bilo kog brenda koji želi.

Sve ovo zvuči neverovatno, a ako postoji i promil istine, onda je fudbal potpuno obesmišljen na "Parku prinčeva".

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EČEVERIJA brat od strica MOMOV

    26. oktobar 2017 | 09:39

    Treba igrači da ga ignorišu na terenu,pa neka prodaju sve igrače,a ostave građevinca i drugi tim pa da vidimo gdje će stići sa njim!

  • 14&7$

    26. oktobar 2017 | 09:30

    Fudbal je uopste odavno obesmisljen..

  • Dusko

    26. oktobar 2017 | 08:47

    Zato vise i ne gledam fudbal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA