Kamp Nou više neće postojati zbog 400 miliona evra: Smorićete se kad čujete novo ime Barsinog stadiona!

Jedna od najjačih multinacionalnih zdravstvenih kompanija izdvojila je ogroman novac za reklamu da čuveni stadion nosi njihovo ime

  • 3

Slogan Barselone ''više od kluba'', polako počinje da bledi kako Katalonci sve više popuštaju pod uticajem modernog fudbala i naročito pod uticajem novca.

>>> Fudbaler Siti zove Mesija: Voleo bih da dođe, najbolji je na svetu

Prvo su dugo odbijali da stave sponzora na dres, pa su na kraju to ipak uradili kroz tranzicioni period u kome su reklamirali humanitarnu organizaciju UNICEF, da bi zatim ipak dobili i sponzore poput Katar Ervejza, a sada i Rakutena.

Međutim, sada su se odlučili na novi korak koji je dosta popularan kod bogatih klubova i mnogi ga sve više koriste. U pitanju je promena imena stadiona.

Čak se i Barselona odlučila na to i promeniće ime legendarnog Nou Kampa, koji će se ubuduće zvati po sponzoru koji je spreman da za to izdvoji neverovanih 400 miliona evra.

Legendarni stadion Barse će od sada će nositi ime po kompaniji Grifols, koja je jedna od najmoćnijih multinacionalnih zdravstvenih kompanija u svetu, koja ima svoje filijale u 90 zemalja širom planete.

Barselona namerava da taj novac uloži u renoviranje Nou Kampa, za koji već postoji projekat, a koji je vreda 600 miliona evra.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    26. oktobar 2017 | 15:45

    Logično!

  • Idemoo dalje

    26. oktobar 2017 | 20:37

    Zdravstvena kompanija???Kod nas se u poslednje vreme samo otvaraju i reklamiraju apoteke i lekovi...cudno,odakle toliko novca u zdravstvu,dali se iko pita?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA