Anri intervjuisao Ibrahimovića: Kada mu je Zlatan pokazao tri prsta, sve je bilo jasno! (VIDEO)

Ibrahimović je u svom stilu govorio o motivima, izazovima i planovima za sezonu *U prethodnoj je Junajted osvojio tri trofeja, ali je on propustio završnicu zbog povrede i zato oseća potrebu da završi ono što je započeo, a pre svega da osvoji Premijer ligu

  • 3

Kada je u revanš meču Lige Evrope protiv Anderlehta, Zlatan Ibrahimović pao na zemlju bilo je jasno da se radi o ozbiljnoj povredi. Ispostavilo se da su u pitanju prednji ukršteni ligamenati zbog čega je Zlatan morao na operaciju.

>>> Zlatan podelio normalnu fotku iz svlačionice, a navijači Junajteda poludeli kad su uočili gadan detalj na ruci Erika Bejlija! (FOTO)

Znalo se da je sezona gotova za Šveđanina, a obzirom da ima 36. godina, mnogi su već videli i kraj karijere fantastičnog fudbalera.

Ipak, Ibrahimović je odlučio drugačije. Posle uspešno obavljene operacije, započeo je proces oporavka i stručnjake ostavio u "čudu" brzinom kojom se oporavlja.

Povreda je pokvarila sjajnu debitantsku sezonu za Mančester junajted, ali su "đavoli" produžili ugovor sa povređenim Ibrahimovićem pokazavši da računaju na njega. Sada Zlatan planira da se oduži.

- Ostao sam da završim ono što sam započeo. Sve ono čemu sam doprineo prošle sezone, tokom koje smo osvojili tri trofeja, završilo je onako kako niko nije hteo, najmanje ja. Zato mi je cilj da ove sezone osvojim Premijer ligu. Sve što sam započeo u prvoj sezoni, završiću u drugoj - rekao je Ibrahimović.

Foto: Tanjug/AP

U inertvjuu za Sky Sports u kom mu je domaćin bio još jedan veliki napadač Tjeri Anri, Ibrahimović je govorio i o motivima, kao i o tome šta mu je dalo dodatnu snagu u razmišljanju o povratku na teren.

- Kada sam se onako teško povredio, dobio sam strašan motiv i izazov, jer nikada do tada nisam imao težu povredu. Puno su mi pomogli i svi oni koji su govorili da sam prestar i gotov nakon toga. Sve to mi je dalo energiju i cilj. Odlučio sam videti koliko daleko mogu stići, videti koje su moje i granice mog tela.

Foto: Guliver/Laurence Griffiths/Getty Images

Napadač Junajteda ističe da je tim jači ove sezone i da Romelu Lukaku radi sjajan posao čime olakšava njemu samom.

- Lukaku postiže golova i čini da povratak prođe bez pritiska, ne moram da žurim. On mi daje vremena i srećan sam zbog toga.

Koliko god povreda bila strašna, Ibrahimović je znao šta želi.

- Pred kraj karijere, kada kreneš da razmišljaš koliko ti je još vremena ostalo, tada počinješ da sumnjaš. Ali, povreda mi je olakšala, jer sam tako imao jedan cilj, da se vratim i nastavim da igram.

Svi koji su ga prerano otpisali, kao da su zaboravili na njegov mentalitet i način na koji razmišlja.

- Otići ću kao što sam došao, neću otići šepajući. Otići ću kako ja želim. Ako bude trebalo otići ću hodajući po vodi - izjavio je Zlatan u svom stilu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vice

    27. oktobar 2017 | 14:42

    Zdrav pristup. Zlatan je primer sportiste I profesionalca.

  • Junaci sa Kosara

    27. oktobar 2017 | 15:26

    Anri je onda shvatio da je Ibra srbin

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA