≫ 

Novi podvig Grofa Božovića u kome je Srbin odigrao ključnu ulogu! (VIDEO)

Odličan niz bivšeg Zvezdinog trenera

  • 8

Arsenal iz tule je očajno počeo sezonu, ali u poslednje vreme je hit ruske Premijer lige.

Ekipa Miodraga Božovića savladala je u prvom meču 15. kola favorizovani CSKA na svom terenu, i to golom srpskog internacionalca Gorana Čaušića - 1:0!

>>> Grof srušio Krasnodar i Zenit, pa izgubio od poslednjeg tima u Rusiji! (VIDEO)

Bivši igrač Zvezde i Rada bio je precizan u 80. minutu kada je poslao prizeman udarac u dalji donji ugao gola "armejaca": lopta je završila u mreži za ogromno slavlje domaćih navijača.

Grofu je ovo druga velika pobeda ove sezone, posle one ostvarene ne tako davno kada je tim iz Tule slavio na terenu Zenita iz Sankt Peterburga, takođe sa 1:0.

Istim rezultatom Arsenal je upisao i tri boda protiv Krasnodara kolo pre gostovanja Zenitu.

Vredi reći da su Moskovljani od 54. minuta imali igrača manje posle isključenja Kučaeva i to skupo na kraju platili.

Arsenal je posle nepotpunog 15. kola sada sedmi na tabeli sa 20 bodova, veoma blizu ekipa koje se bore za izlazak u Evropu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxxx

    27. oktobar 2017 | 22:19

    Sreca prati hrabre i velike

  • NekoKo

    28. oktobar 2017 | 07:43

    Samo on neka pobeđuju u Rusiji. Tamo i pored ogromnih para fudbal je katastrofa. Ruska liga je jedna od najnameštenijih liga Evrope i tu je taj razlog zbog čega je fudbal u Rusiji krajnje odvratan. Po pitanju tajkuna, mafije, nameštanja isl. mi smo deca za njih. Božović koliko zna je pokazao u Zvezdi. Pošto se i kod nas zatvaraju utakmice, rezultat nije jedino merilo. Pravo merilo je to kako ti ekipa izgleda na terenu, koliko napreduje, koliko igrači individualno napreduju ... Samo slepac nije video da Božović nije uspeo elementarne stvari da postavi u igri Crvene zvezde. Danas Zvezda igra daleko organizovaniji i moderniji fudbal. Svaki igrač ima svoju ulogu, zna se kako se napada, kako se brani, igra se tako da se postigne gol bilo kom protivniku, vdimo odlične pretumbacije u igri itd. Vratite film samo pa se prisetite kako je u fizičkom smislu delovala Zvezda pod Božovićem. Presmešno, kao da pripreme nisu ni postojale a treninzi što bi rekao Živadinović za srčane bolesnike.

  • Жика Живац

    28. oktobar 2017 | 08:35

    Bravo Grofino!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA