Zlatan u svom stilu: Objasnio Anriju zašto nema njegovog murala među legendama kluba

Ibrahimovićevo viđenje situacije dovelo do "suza" Francuza

  • 0

Zlatan Ibrahimović se oporavlja od povrede prednjih ukrštenih ligamenata kolena i piprema se za povratak na teren. Dok čeka "zeleno svetlo" da se priključi treninzima Junajteda, Zlatan je ugostio bivšeg napadača Arsenala Tjerija Anrija koji je za "Sky Sports" uradio intervju sa Šveđaninom.

Nakon razgovora o povredi, motivima, izazovima i ciljevima koje je Ibrahimović sebi postavio, napadač Mančestera je Anrija proveo kroz Junajtedov trening centar.

>>>Anri intervjuisao Ibrahimovića: Kada mu je Zlatan pokazao tri prsta, sve je bilo jasno! (VIDEO)

U sklopu kompleksa, nalazi se i teretana u kojoj Ibrahimović provodi vreme radeći na ojačavanju mišića. Zidove teretane krase murali mnogih legendi kluba, ali je Anri primetio da neko nedostaje.

A primetio je i Zlatan pa je preduhitrio nekadašnjeg reprezentativca Francuske.

- Znam šta ćeš da me pitaš. Dolazi sledeće godine - počeo je Zlatan i nastavio:

- Znaš zašto (nisam na zidu)? Zato što još uvek ne znaju kako Bog izgleda - rekao je Ibrahimović, što je bilo dovoljno da Anri "prasne" u smeh.

Ibrahimović je u debitantskoj sezoni u dresu Mančester Junajteda postigao 28 golova na 46 utakmica pre nego što se u povredio u aprilu protiv Anderlehta u Ligi Evrope.

Posle pozitivnog procesa rehabilitacije, Junajted je odlučio da potpiše novi jednogodišnji ugovor sa 36.godišnjim napadačem, dok popularni Ibra u svom stilu poručuje:

- Vraćam se da završim ono što sam započeo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA