≫ 

Koliko voliš Partizan? Ako ga voliš svim srcem, ne dozvoli da ga opet kazne! Proglas crno-belih pred Skenderbeg zbog kojeg će se svaki navijač dobro zamisliti! (FOTO)

Fudbalski klub i na ovaj način pokušava da dopre do svesti svojih pristalica pred duel sa albanskim timom

  • 15

Fudbalski klub Partizan čini apsolutno sve ne bi li usadio navijačima svest o tome da bi svaki i najmanji incident, parola, transparent, pirotehnika, petarda, sporan poklič, ponovo mogao da bude razlog da UEFA piše kaznu i šalje koverat u Humsku.

>>> UEFA kaznila Skenderbeg zbog uvredljivih pesama protiv Srba!

Kasa srpskog šampiona dobrano se praznila poslednjih godina, i ove sezone je to slučaj zbog ispada pristalica crno-belih na evro sceni.

Zato, Grobari, pamet u glavu pred dolazak Skenderbega, poruka je kluba koji se povodom predstojećeg meča oglasio proglasom koji će dopreti i do svake "usijane glave".

>>> Partizan neće moći da igra Evropu ako ne ispuni ova dva uslova: UEFA poslala dopis koji je digao na noge sve Humskoj (VIDEO)

Partitzanov duel sa albanskim timom je prvi pred publikom u Ligi Evrope za ovu sezonu i "užasno" bitan jer bi pobedom crno-beli odškrinuli vrata druge faze.

I zato, Grobari, i oni "obični" navijači, i svi oni koji planiraju da u četvrtak krenu ka satadionu da bodre voljeni klub, moraju pročitati proglas Fudbalskog kluba u kome su napisane smernice za meč sa Skenderbegom.

- Koliko voliš svoj klub? Kakvoje to pitanje, sada misliš? Znam da ga voliš, svim srcem i dušom, nekada više od svega, jer ljubav prema grbu je nemerljiva! Zato, ako ga voliš, ne dozvoli da nas ponovo kazne i izbace iz evropskih takmičenja! - piše u uvodu saopštenja Partizana koje možete u celosti pročitati u nastavku ove vesti.

Foto: fkpartizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BMSU

    29. oktobar 2017 | 07:40

    Mrzim partizan!

  • Milka R.

    29. oktobar 2017 | 07:55

    Bravo Partizan na izjavi!!treba kulturno navijati da nedodje do icidenta!za inat svetu celome !!

  • Zvezdaš petlovo brdo

    29. oktobar 2017 | 08:41

    Idemo komšije do pobede svim srcem glasno svih 90 min.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA